ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Trend Gümüş Takı Modelleri

Trend Gümüş Takı Modelleri

2018'in en trend takı ve aksesuarlarından biri olarak <strong>gümüş takı</strong> bu yılın ilk altı ayına damgasını vurdu!

Yayın Tarihi: 21/05/18 01:07
okuma süresi: 2 dak.
Trend Gümüş Takı Modelleri
A- A A+
2018'in en trend takı ve aksesuarlarından biri olarak gümüş takı bu yılın ilk altı ayına damgasını vurdu!

Altın fiyatlarının dolar ile endeksli yükselmesi nedeniyle ve gümüş takı ve altın takılar arasında pek fark olmadığı gerekçesiyle kadınlar ve erkekler gümüş takıları seçmeye başladı. Bayanların en çok tercih ettiği takı ve aksesuarlar arasında yer almayı başaran gümüş takılar her sene bir önceki seneden daha fazla trendde kalmayı ve popülaritesini arttırmaya devam ediyor.

Bayan Gümüş Takıları

Kadınların en çok tercih ettiği gümüş takı modelleri arasında ilk sırayı gümüş kolye modelleri almayı başardı. Ardından gümüş yüzükler gelirken, gümüş bileklikler ve gümüş küpe de bir arkasından yarışa devam ediyor. Gümüş kolyelerin tercih edilme sebeplerinin başında yüzlerce gümüş kolye modeli ve oldukça kullanışlı olduğu için trendler arasında olduğunu düşünüyoruz. Özellikle modası geçmeyen tek taş gümüş kolyeler ve sonsuzluk gümüş kolye modelleri oldukça etkili olduğunu düşünüyoruz.

Erkek Gümüş Takı

Erkek gümüş takı denilince akla ilk gelen erkek gümüş yüzükleridir. Hatta çoğumuzun aklına erkekler için başka gümüş takı gelmez diyebiliriz, fakat erkekler içinde gümüş erkek kolyeleri, zincirleri ve oldukça gösterişli gümüş bileklikleri bulunmaktadır. Bu yıl her zamanki gibi erkek aksesuarlarında erkek gümüş yüzükleri en trendde. Erkek bileklikleri ise olduça yükselişte. İlerleyen yıllarda erkek yüzük tercihleri gümüş bileklikleri tercihine dönebilir. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.