ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Ağrısız, Sancısız Burun Estetiği Mümkün mü?

Ağrısız, Sancısız Burun Estetiği Mümkün mü?

Yeni dönem teknolojisi ve tıp dünyasının gelişimi ile birlikte ağrısız <a href="http://www.ozanseymen.com" target="_blank"><strong>burun estetiği</strong></a> operasyonları da mümkün hale gelmiş durumda.

Yayın Tarihi: 21/05/18 01:40
okuma süresi: 4 dak.
Ağrısız, Sancısız Burun Estetiği Mümkün mü?
A- A A+
Yeni dönem teknolojisi ve tıp dünyasının gelişimi ile birlikte ağrısız burun estetiği operasyonları da mümkün hale gelmiş durumda. İnsanlar, kulaktan dolma bilgiler ve izledikleri görüntüler nedeniyle burun estetiğinin acılı ve sancılı bir yöntem olduklarını düşünüyor. Kabul edelim ki eski yıllarda bu durum geçerli idi ancak şimdilerde ağrısız bir operasyon artık mucize değil! Kısa süreli bir operasyon olmasının yanı sıra ağrısız olması da hastaları harekete geçirmiş durumda. Operasyon öncesi simülasyon detayından da bahsetmek gerekiyor ve gelişen teknolojinin hastalara ve doktorlara sunduğu faydaları da göz önünde bulundurmak daha doğru olacaktır.

Burun Estetiği Sonrası Hayal Ettiğim Görüntüye Kavuşabilir miyim?

Burun estetiği operasyonları öncesi gerekli tetkikler yapıldıktan sonra uygulama biçimi doktor tarafından belirleniyor ve hastaya da bu konuda gerekli detaylar aktarılıyor. Ameliyat öncesinde simülasyon desteği ile birlikte operasyon sonrası nasıl bir burun yapısına sahip olacağınızı da görebiliyorsunuz. Elbette kesin bir görüntü olmayacaktır ancak gerçeğe en yakın görüntünün elde edildiğini belirtmekte fayda var. Tıp ve teknoloji dünyasının bu denli gelişmesi, hastaları harekete geçiriyor ve artık endişeleri ya da soru işaretleri olan hastalar da hiç düşünmeden doktorların kapısını çalabiliyor.

Burun Estetiği Ameliyat Öncesi Nelere Dikkat Etmeliyim?

Burun estetiği operasyonu öncesi dikkat edeceğiniz detaylar, operasyonu daha kolay hale getirecek ve hekim konforunu da bir tık yukarıya taşıyacaktır. Öncelikli olarak kan sulandırıcı ilaçların 1 hafta önceden bırakılması gerekiyor. Bu ilaç aspirin gibi basit bir ilaç dahi olsa operasyonu olumsuz etkileyebiliyor ve hekimi zor durumda bırakabiliyor. Ameliyat öncesi sigara ve alkol kullanımının da en az 10 gün öncesinden bırakılması daha doğru ve daha sağlıklı olacaktır. Doktorunuz da bu konuda hassas davranacak ve gerekli uyarıları yapacaktır. Bitki çayları da yine ameliyat süresinden en az 1 hafta kadar önce terk edilmelidir. Bu konuda da hassasiyet göstermeniz tavsiye ediliyor.

Burun Estetiği Gerçek bir Çözüm mü?

Bu soruya ''Kesinlikle evet'' olarak yanıt verebiliriz ve bunu da gönül rahatlığı ile söyleyebiliyoruz. Operasyondan yıllar sonra burun yapısında herhangi bir deformasyon meydana gelme ve doğal görüntü ile birlikte sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Geçici değil, kalıcı bir çözümdür ancak başarılı bir cerrah ile hareket etmeniz gerektiğini de hatırlatmak istiyoruz.

Ozan Seymen Sezen ismi bu bağlamda bir adım öne çıkıyor ve rinoplasti konusunda elde ettiği başarılara göz attığımız takdirde ne kadar önemli ve doğru bir isim olduğunu da görebiliyoruz. Binlerce mutlu insan yaratmayı başaran cerrahımız, işini gayet iyi yapıyor ve zaten online dünyada onun hakkında yapılan yorumlara da göz atarsanız ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.