ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Desi İşyeri Alarm Sistemleri

Desi İşyeri Alarm Sistemleri

Hırsızlar tarafından en çok hedef alınan yerler, işyeridir.

Yayın Tarihi: 22/05/18 01:29
okuma süresi: 3 dak.
Desi İşyeri Alarm Sistemleri
A- A A+
Hırsızlar tarafından en çok hedef alınan yerler, işyeridir. Evlerden daha fazla hırsızlık olaylarının yaşandığı işyerleri, hem pahada yüksek mallara sahip olması hem de gece boş olmaları gibi nedenlerle hırsızlar için tercih edilen mekanlar haline gelmiştir. İşyerinin hırsızlık olaylarına karşı korunmasını sağlamak için iyi bir kilit ve kepenk sistemi düşünülebilir. Ancak bunlar da yetersizdir. Kepenk sistemlerini ve her türlü kilidi açabilen hırsızlardan korunmak için kamera sistemleri de bir yere kadar çözüm olmaktadır.Peki çözüm nedir? Çözüm Desi İşyeri Alarm sistemidir. Sizler orada olmasanız bile alarm sistemi işyerinizi korumaya devam edecektir.

Kamera sistemi kurtarır mı?

İşyerlerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarında kamera sistemlerinin caydırıcı olmadığı birçok kez kanıtlandı. Kamera sistemlerine rağmen hırsızlık girişimlerine devam edebilen gözü dönmüş kişiler, kameranın yönünü çevirmek, kırmak veya yüzlerini kapatmak suretiyle kameranın kayıt almasını önlemektedir. Bazı kişiler ise kamera çekimlerine aldırış etmende hırsızlık olayını hedefine ulaştırmaktadır. Bu durumların hepsi göstermiştir ki, kamera sistemleri kolluk kuvvetleri için bir delil niteliğinde olacak görüntüleri çekmekten fazlasını yapamamaktadır.

Bu nedenle işyerlerinde kamera sistemleriyle beraber alarm sisteminin de yer alması elzemdir. Geceleri gerçekleşen büyük hırsızlık olaylarının önlenmesi için bun a ihtiyaç vardır. Desi işyeri alarm ürünleri, yüksek caydırıcılık özellikleri sayesinde her türlü hırsızlık girişiminin önlenmesini sağlayabilmektedir. Kablolu ve kablosuz modellere sahip Desi alarm ürünleri, haberleşme sistemleri ve yüksek desibel sirenleriyle hırsızlara geçit vermemektedir.

Nasıl bir alarm sistemi?

Alarm sistemi her türlü hırsızlık girişiminde devreye girmeli ve olayın önlenmesini sağlamalıdır. Kaliteli ürünler sayesinde bunun mümkün olduğunu ifade edebiliriz. Çift siren özellikleri ve haberleşme sistemleriyle hısızlık girişiminin haber verilmesi anında müdahale edilmesini sağlamaktadır. Desi alarm, yüzde yüz yerli mühendislik harikası ürünleriyle Türkiye'nin birçok işyerinde tercih edilmekte ve hırsızlık girişimlerine yönelik önemli bir caydırıcı olmaktadır.

Desi, işyerinin durumuna göre farklı özelliklere sahip alarm sistemleri söz konusu olabilir. Bu alarm sistemlerinin ithal ürünler olmamasına da dikkat edilmesi gerekir. İthal ürünlerde yaşanabilecek servis hizmet desteği alarm sisteminin kısa sürede işlevsiz kalmasına neden olabilir. Desi Alarm, kaliteli servis hizmetiyle bu açıdan da bir avantaj sunuyor. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.