ADVERTORİAL
okuma süresi: 6 dak.

Londra'da Nerede Kalınır? Konaklama Rehberi

Londra'da Nerede Kalınır? Konaklama Rehberi

Son yıllarda Türkiye'den oldukça fazla turist ağırlayan bu pahalı, güzel, canlı ve eşsiz şehir konaklama bakımından sağlam bir araştırma isteyen şehirlerden. Süper turistik olan Londra'da konaklama için ilk olarak bölge seçmekte yarar var. <a href="https://gezicenga.com/londrada-nerede-kalinir/" target="_blank"><strong>Londra'da nerede kalınır ?</strong></a> sorusuna ilk olarak bölge cevabını bulabilirseniz, konaklama birimi seçimi çok daha kolay olacaktır.

Yayın Tarihi: 22/05/18 01:52
okuma süresi: 6 dak.
Londra'da Nerede Kalınır? Konaklama Rehberi
A- A A+

Son yıllarda Türkiye'den oldukça fazla turist ağırlayan bu pahalı, güzel, canlı ve eşsiz şehir konaklama bakımından sağlam bir araştırma isteyen şehirlerden. Süper turistik olan Londra'da konaklama için ilk olarak bölge seçmekte yarar var. Londra'da nerede kalınır ? sorusuna ilk olarak bölge cevabını bulabilirseniz, konaklama birimi seçimi çok daha kolay olacaktır.

Londra'da konaklama fiyatları süper pahalı olabiliyor. Özellikle erken rezervasyon yapmadığınız takdirde aynı tesis için iki kat ücret ödeyebiliyorsunuz. Bunun yanında şehir merkezine ve turistik yerlere yakın olmak istiyorsanız da diğer tesislere nazaran biraz daha fazla ücret ödeyebileceğinizi unutmayın.

Londra'da hostellerde konaklamayı planlıyorsanız da Londra Hostel Tavsiyeleri adlı yazıma göz atabilirsiniz.

Londra'da nerede konaklamalı sorusuna en güzel cevaplardan biri West End bölgesidir. Şehirdeki en çok tercih edilen ve en güzel bölgelerden biri olan West End bölgesi şehrin merkezine oldukça yakın bir konumda bulunmakta. Bu yüzden de bu bölgede bulunan konaklama birimlerinin birçoğu oldukça pahalıdır. Eğer ekonomik bir bölge aramıyor fakat şehir merkezine ve turistik yerlere süper yakın olsun diyorsanız bu bölgeyi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu bölgede aradığınız zevkte konaklama birimlerini bulmak mümkün.

Londra'da nerede kalınır ? sorusuna bir diğer güzel cevap ise Bloomsbury bölgesi diyebilirim. Orta bütçeli bir tesis arıyorsanız bu bölge tam size göre denebilir. Bölge daha çok genç turist kesime hitap ediyor olsa da ailece veya grup olarak seyahat edenlerin de tercih edebileceği yerlerden. Ayrıca Londra'ya gece hayatı için gidiyorsanız bu bölgede konaklayarak şehrin en canlı gece hayatına sahip mekanları fazlasıyla bulabilirsiniz.

Londra'da konaklama için düşünebilecek en ideal bölgelerden bir diğeri ise Victoria bölgesidir. Bu bölgedeki konaklama birimlerinin büyük çoğunluğu hafta içi çok daha uygun. Bunun yanında bölge oldukça merkezi bir konumda bulunmaktadır. Eğer bütçeli ve orta bütçeli konaklama birimlerini bir arada bulmayı planlıyorsanız bu bölgeye mutlaka göz atın derim.

Londra'da nerede kalınır ? sorusuna en güzel cevaplardan bir diğeri ise London Merkez bölgesidir. Şehrin kalbinde bulunan bu bölgede bütçeli bir otel bulmak biraz zor olsa da erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak biraz daha uygun tesisleri bulabilirsiniz. Bu bölgenin en güzel yanı şehirdeki ünlü köprü Tower Bridge'e oldukça yakın bir konumda bulunmasıdır. Eğer Londra'ya gece hayatı için gidiyorsanız bu bölgede kalarak eşsiz bir gece hayatı deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu bölgede bulunan birçok bar ve gece kulüpleri öğrencilere hitap etmektedir. Bu yüzden de ortam gayet güzel.

Londra'da nerede kalınır ? sorusuna bir diğer güzel cevap ise Bayswater bölgesidir. Bu bölge daha çok uygun fiyatlı konaklama birimleri arayanların tercih edebileceği bölgelerden. Gece hayatı bu bölgede çok kötü. Fakat toplu taşıma araçlarını kullanarak çok kolay bir şekilde dilediğiniz yere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca Londra'da hostelde konaklamayı planlıyorsanız da ilk olarak bu bölgeye bakmanızda yarar var. Hyde Park'ın yukarı kısmında kalan bu bölge bütçeli konaklama birimleri arayan gezginler için süper seçim.

Londra'da nerede kalınır ? sorusuna en güzel ve en iyi cevaplardan bir diğeri ise Paddington bölgesidir. Eğer süper bütçeli bir bölge arıyor ve gece hayatı ile ilgilenmiyorsanız bu bölgede aradığınızı bulabilirsiniz.

Londra'da konaklama için tesisinizi ayarlamadan önce hangi bölgede konaklayacağınıza karar verin derim. Hangi bölgede konaklayacağınıza karar verdikten sonra konaklama birimini bulmak çok daha kolay olacaktır. Ayrıca Londra'da konaklama ücretleri genel olarak pahalı. Bu yüzden mümkün olduğunca erken rezervasyon fırsatlarını bulmaya çalışın. Aksi takdirde aynı tesise çok daha fazla ücretler ödeyebilirsiniz.

Eğer bütçeli bir Londra gezisi planlıyorsanız hangi mevsimde bu şehri ziyaret edeceğinizin de önemi var. Eğer kış aylarında bu şehri ziyaret edecek olursanız çok daha uygun fiyatlara konaklama birimleri bulabilirsiniz. Bunun yanında bu şehirde konaklama ücretleri yaz aylarında süper pahalı olabiliyor. Özellikle son dakika rezervasyonlarda.

Londra'da nerede kalınır ? sorusuna daha birçok bölgeyi eklemek mümkün. Fakat seçimin kolay olmasına adına ilk olarak bu bölgelere göz atmanızı ve zevkinize göre bölgeyi bulmanızı tavsiye ederim. Daha sonra tesis seçimi çok daha kolay olacaktır. Londra'da nerede konaklamalı sorusuna cevap bulduktan sonra https://gezicenga.com adlı sayfamızı ziyaret ederek bu şehir hakkında daha çok bilgiyi bulabilirsiniz. :::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.