ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Karma Kullanımlı Gayrimenkuller

Karma Kullanımlı Gayrimenkuller

Ofis, avm, konut gibi fırsatların bir arada toplandığı <strong>karma kullanımlı gayrimenkul</strong>çok sayıda avantajı sizlere sunuyor.

Yayın Tarihi: 14/06/18 01:51
okuma süresi: 5 dak.
Karma Kullanımlı Gayrimenkuller
A- A A+
Ofis, avm, konut gibi fırsatların bir arada toplandığı karma kullanımlı gayrimenkulçok sayıda avantajı sizlere sunuyor.

Karma Kullanımlı Gayrimenkul Avantajları

Karma kullanımlı gayrimenkuller, içeriğinde sadece konut imkanının yeterli görülmediği gayrimenkullerdir. Ailenizle zaman geçirebileceğiniz özel bir ortamın inşa edilmesi, oluşturulan karma yapı sayesinde olacaktır.

  • Avm
  • Spor salonu
  • Yüzme havuzu
  • Daireler
  • Ofisler gibi seçeneklerin tamamı bir arada olacaktır.

Her şeyden önce karma yapılar, ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetlerin bir arada olmasını amaçlar. Huzurlu ve güvenilir bir ortamın oluşturulması açısından, karma kullanımların önemli olduğunu söyleyebiliriz. Zamanınızı verimli şekilde geçirmenin yanında, evinizden hiçbir şekilde uzaklaşmadan kullanabileceğiniz imkanlar sıralanmıştır. Zaman kaybetmeden sosyalleşme imkanı veren karma yapıların avantajını değerlendirebilirsiniz.

Karma kullanımlı projeler geniş bir alana yapılır. Bu sebeple farklı hizmet seçeneklerinin küçük bir alana sıkıştırılması söz konusu değildir. Evler ve ofislerin ayrı giriş çıkışları olur. Bunun dışında büyük bir alana hizmet seçeneklerinin yapılmış olması, herkesin rahatlıkla yararlanmasını sağlar. Geniş koridorlar, asansörler ile kullanımın konforu arttırılır. Ailelerin rahatlıkla hizmet alabileceği, çocuklarının güvenliği hakkında herhangi bir şüpheye düşmeyeceği şekilde hizmet verilmektedir. Gün içinde farklı sosyal faaliyetleri tek bir çatı altında gerçekleştirmeniz sağlanmıştır. Dilerseniz bu imkanlardan yararlanabilirsiniz.

İnceleme fırsatınızın olacağı karma fonksiyonlu yapılar,tercih ettiğiniz işlevsel özelliklerin yer alması ile avantaj elde etmenizi sağlayacak. Avm gibi bir seçeneğin bulunduğunuz alan içinde yer alması, tüm ihtiyaçlarınızın en kısa sürede gerçekleşmesi için son derece önemlidir. Sosyalleşmek ya da diğer fırsatlardan yararlanmak için de kullanılabilir. Tamamen sizin tercihinize göre şekillenecek olan bir değerlendirme ile karma yapıların avantajlarını değerlendirebilirsiniz.

Avm'li Karma Yapılar

Akgirişim tarafından gerçekleştirilen yapılar, karma yapı kategorisi içine AVM'yi de alıyor. Bu sayede çok daha fazla olanağın, tek seferden müşterilere ulaştırılması sağlanıyor. Ailede her yaştan üyenin ilgilenebileceği bir fonksiyonun olması, gayrimenkullerde avantaj elde edilmesi açısından önemlidir. Bunun için mutlaka sunulan işlevsel özelliklere göre seçiminizi yapmalısınız.

Akmerkez;

AVM konusunda evrensel niteliğin kazandırılması açısından önemli bir inşaattır. Akmerkez alışveriş merkezinin sahip olduğu yapı, sunduğu olanaklar ve alışveriş merkezleri kapsamında bulunduğu konum; aldığı ödüller ile zirveye taşınmasını sağlamıştır. Mimari açıdan modern bir mimari geliştirilmiştir. İçinde yer alan %100 mağaza performansı ile aradığınız tüm ürünlerin bulunması mümkün olacaktır.

Akbatı;

Projenin gerçekleştirilmesi ile konutların bulunduğu alanda direkt olarak restoran sokağının olması, AVM hizmetinin olması sağlanmıştır. Akbatı rezidansları, sahip olduğu özellikler sayesinde ailelerin her anını konforlu ve dolu dolu yaşaması içindir. Tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek oluşturulduğundan, evinizden uzaklaşmadan zaman geçirmeniz mümkün. Gün içinde zaman kaybetmeden konforlu şekilde sosyalleşmeniz mümkündür.

Verilmiş olan örnekler, karma yapılararasında son derece önemli yapılardır. Ailelerin güvenlik açısından herhangi bir sorun yaşamadan, konaklaması mümkündür. Sunulan imkanlar her aile tarafından rahatlıkla kullanılabilecektir. Değerlendirmek ve karma yapıların tüm hizmetinden kusursuz şekilde yararlanmak adına bilgi alabilirsiniz. Detaylı şekilde incelemelerinizin ardından, fonksiyonel olarak önder olan bu yapılarda yer almak adına işlem yapabilirsiniz. Değerlendireceğiniz fırsatlar üzerinden, sizin ve ailenizin keyif alacağı konutunda huzurla yaşaması sağlanacaktır. Bilgi alabilirsiniz. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.