ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs Gayrimenkul Yatırımları İçin Cazip mi?

Kıbrıs Gayrimenkul Yatırımları İçin Cazip mi?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hem vatandaşları hem de yatırım yapmak isteyen Türkiye vatandaşları için farklı alternatifler sunuyor.

Yayın Tarihi: 03/07/18 01:27
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs Gayrimenkul Yatırımları İçin Cazip mi?
A- A A+
Kıbrıs satılık daire seçenekleri, şehir özelliklerine ve konum özelliklerine göre fiyatlar sunuyor. Girne, Lefkoşe, Gazi Magusa gibi bölgelerde emlak verileri hangi oranda? Kıbrıs emlak piyasası hakkında tüm detaylar haberde yer alıyor.

Kıbrıs Kiralık Daire Seçenekleri

Öğrenci nüfusunun fazla olduğu şehirlerde, 2+1 daire seçenekleri yoğun olarak değerlendiriliyor. Lüks formatta dizayn edilen konut seçenekleri, Girne merkez bölgede farklı fiyatlarla sunuluyor. 2+1 daireler genellikle 55 m2 ile 100 m2 arasında farklı konut türleri ile seçenekler sunuyor. Fiyatlar Kıbrıs kiralık ev değerlerinden Sterlin bazında yapılır. Ortalama aylık 450 ile 700 GBP arasında değişen kiralık daire seçenekleri, kentlerin merkeze uzak bölgelerinde daha ekonomik fiyatlarla sunuluyor.

Kıbrıs satılık daire fiyatları, yıl ortalamasında ve şehirlerin lokasyon özelliklerine göre belirleniyor. Kıbrıs'ta satılık konut fiyatları rezidans dairelerde ortalama 2+1 daire seçeneklerine göre 770 bin TL ile 1.750.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kıbrıs tatil bölgeleri, popüler beldeleri ve şehir içi merkezleri ile farklı konut seçenekleri, lüks konut projeleri sunarken Kıbrıs satılık daire fiyatları, Aşağı Girne, Edremit ve Küçükkaymaklı bölgelerinde yoğunluk kazanıyor.

Kıbrıs Kiralık Ev Seçenekleri

Aşağı Girne, Doğanköy, Karakum ilçeleri, kiralık daire seçeneklerinin yoğun olduğu bölgeler arasındadır. Kıbrıs kiralık ev ilanları oda sayısına ve fiyatlarına göre değerlendiriliyor. Gazi Mağusa'da Karakol ve Sakarya bölgelerinde yıllık kiralama fiyatları ile 15 bin TL ile 20 bin TL arasında değerlendiriliyor.

Gazi Mağusa'ya bağlı Çanakkale bölgesinde ise ortalama 17- 18 bin TL üzerinden yıllık kiralık konut seçenekleri bulunuyor. Surlariçi ve Çatalköy gibi bölgelerde lüks villa seçenekleri hem kiralık hem de satılık formatlarda sunuluyor.

Girne'de Alsancak, Karakum ve Merkez ilçelerde cazip konut seçenekleri, TL ve GBP üzerinden fiyat seçenekleri ile hem aylık kiralık hem de yıllık kiralık seçenekler sunuluyor. Oturum için veya yatırım için yeni yapılan konut projelerinden yararlanmak ve Kıbrıs'ta ev sahibi olmak için gayrimenkul değerlerine ve emlak analizlerini yaparak, satın alımlar gerçekleştirebilirsiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.