ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs Özel Kız & Erkek Yurtları

Kıbrıs Özel Kız & Erkek Yurtları

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan 12 üniversitede 100 bine yakın üniversite öğrencisi öğrenim görmektedir. Girne, Lefkoşa, Gazimağusa ve Lefke'de de yer alan üniversitelerde onlarca farklı ülkeden binlerce yabancı öğrenciyle birlikte Türkiye'den öğrenci bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 09/07/18 01:36
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs Özel Kız & Erkek Yurtları
A- A A+
Lefkoşa'daki Yakın Doğu Üniversitesinde 30 bin, Gazimağusa'daki Doğu Akdeniz Üniversitesinde ise 20 binin üzerinde öğrenci okumaktadır. Söz konusu dört şehirdeki yoğun üniversiteli sayısı özel yurt ve apart sektörünü de geliştirmiştir. Kıbrıs'ta toplamda 100'ün üzerinde özel yurt ve apart bulunmaktadır. "Öğrenci odaklı yurt arama sitesi"olan Yurt Rehberi sizlere Kıbrıs'ta bulunan tüm özel yurtları detaylı inceleyebileceğiniz bir sistem oluşturmuştur.

Kıbrıs'ta bulunan özel yurtlar

Kıbrıs'ta 60'ın üzerinde özel yurt bulunmaktadır. Yurtlar genellikle üniversitelere yürüme mesafesindedir. Ancak üniversitenize uzak konumda olsa da üniversitelere giden ücretsiz servislerle kampüslere ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs kız yurtları bağlantısını ziyaret ederek dört farklı şehirde bulunan kız yurtları ve apart daireleri şehir > üniversiteye yakınlık kriterlerine göre liste halinde görebilirsiniz. Yurt inceleme sayfalarından yurdun adres, telefon, web site bilgileriyle oda özellikleri, yurt imkanları, yurt fotoğrafları ve yıllık ücretleri hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs'ta yurtlar genellikle karmadır. Yurda ait farklı bina veya bloklarda kız & erkek öğrenciler güvenle konaklayabilmekte. Erkek öğrenciler de Kıbrıs erkek yurtları linkinden şehirdeki özel yurtları detaylı olarak inceleyebilir.

Örnek yurt sayfasını https://yurt.unibilgi.net/yurt/lefkosa-greenland-ogrenci-yurdu/ buradan ziyaret edebilirsiniz.

Kıbrıs özel yurt fiyatları

Kıbrıs'ta özel yurtların fiyatları şehir, üniversiteye yakınlık, odaların kaç kişilik olduğu, yurt imkanlarına göre değişiklik göstermektedir. Her yurt farklı para birimine göre ödeme almaktadır. €, $, £, ?'ye göre ödeme yapabilirsiniz. Genellikle bir ay bedeli kadar depozito ücreti istenmektedir. Yurt ücreti 30 Haziran - 1 Eylül tarihleri için geçerlidir.

Tek kişilik oda fiyatları 10-15 bin ?; çift kişilik oda ücretleri ise 7-10 bin ? arası değişmektedir. Odalarda kalan öğrenci sayısı arttıkça yurt ücreti azalmaktadır. ---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.