ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Antalya Matbaa Kartvizit Ve Davetiye

Antalya Matbaa Kartvizit Ve Davetiye

Çağımızın gelişen bilgisayar teknolojisine karşın kartvizitler, iş adamları için hala oldukça önemli bir yere sahiptir. Kartvizitlerin basım amacı ise başka bir kişiye ünvan, iş ve iletişim bilgilerini verebilmek amacı ile bastırılmaktadır.

Yayın Tarihi: 16/07/18 01:03
okuma süresi: 4 dak.
Antalya Matbaa Kartvizit Ve Davetiye
A- A A+
Çağımızın gelişen bilgisayar teknolojisine karşın kartvizitler, iş adamları için hala oldukça önemli bir yere sahiptir. Kartvizitlerin basım amacı ise başka bir kişiye ünvan, iş ve iletişim bilgilerini verebilmek amacı ile bastırılmaktadır. Kartvizitler, kurumsallığı ve ciddiyeti belirlediği gibi iş Dünya'sına özel yapılan etkinlikler de diğer insanlar ile bağlantı kurulabilmesini sağlamaktadır. İş yaşamı için bu kadar önemli bir yere sahip kartvizitlerin basımı ve tasarımı hakkında Antalya matbaa kartvizit firmasından destek ve bilgi alabilirsiniz.

Kartvizitlerin Tarihçesi,

Kartvizitler, Avrupa'da ve on yedinci yüzyılda ortaya çıkmış ve ilk kullanım amaçları ise soyluların, kendi şehirlerine veya evlerine gelişlerini bildirmekti. O dönemlerde kartvizitler, oyun kartı boyutlarında ve üzerinde bir çok süsleme bulunur şekildeydi. Orta sınıf ve üst sınıf için yine o dönemlerde kartvizit alıp vermek sosyal açıdan bir zorunluluktu. Öyle ki evlerde konukların kartvizitlerini bırakabileceği tepsiler bile bulunmaktaydı. On sekizinci ve on dokuzuncu yüzyılda ise kartvizitler, bir eve konuk gelmesi halinde ev sahibesine sunulmak üzere kullanılmaya başlanmıştır. O dönemlerde konukların, kapıyı çalması ile bir hizmetçi elinde bir tepsi ile belirir ve konuklar da kartvizitlerini bu tepsiye koyarak kartvizitler ev sahibesine götürülürdü. Böylelikle konuklar hakkında bilgi sahibi olan ev sahibi, izin verdiği takdirde konuklar kabul edilirdi. İş amacı ile kullanılan kartvizitler ise ilk kez Londra'da ve on yedinci yüzyılda ortaya çıkmıştır. O dönemlerde gelişmiş bir haberleşme ağı ve sokak numaraları bulunmaması nedeniyle iş sahipleri kartvizitlerine iş yerlerinin haritalarını tarifleri ile birlikte koyarlardı.

Davetiye Ve Sahip Olması Gereken Özellikler,

Sünnet, toplantı, düğün, açılış, seminer ve nişan gibi etkinliklere katılması istenmekte olan kişilerin, çağırılması ve duyurulması amacı ile yazılmış olan fotoğraf ya da görseli kısa ve şekilli mektuplara davetiye denmektedir. Davetiyeler düzenlenen organizasyonları çağırılması istenen kişilere gönderilmek amacıyla düzenlenmekte ve bazı özellikler taşıması gerekmektedir. Davetiyelerin özellikleri ise, kısa ve net olmalı ve kişinin ne çeşit bir davete katılacağını belirtmelidir. Ayrıca davetin süresi, yeri ve zamanı da yazılmalıdır. Nazik ve saygılı bir dil kullanılarak yazılması gereken davetiyeler, davetin türüne göre özel olarak hazırlanmış olan kağıtlara basılmalı ve çok özel durumlar da el yazısı ile de yazılabilmektedir. Ayrıca davet eden kişi ya da kuruluşun adı da mutlaka yer almalıdır ve tüm bu özellikler ve diğer hususlar konusunda Antalya matbaa davetiye hizmetlerinden bilgi alarak yararlanabilirsiniz. Antalya matbaa hizmetleri ile ilgili destek almak için https://www.muhtesemajans.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. ???

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.