ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Yalova'da İnşaat Yatırımı

Yalova’da İnşaat Yatırımı

99 Marmara Depremi'nin ardından büyüme konusunda oldukça sıkıntılı dönemler atlatan <strong>Yalova kenti</strong>, giderek artış gösteren nüfusu ve gelişmekte olan ekonomik kaynakları ile yatırım için her gün daha da elverişli hale geliyor.

Yayın Tarihi: 16/07/18 01:10
okuma süresi: 3 dak.
Yalova’da İnşaat Yatırımı
A- A A+

99 Marmara Depremi'nin ardından büyüme konusunda oldukça sıkıntılı dönemler atlatan Yalova kenti, giderek artış gösteren nüfusu ve gelişmekte olan ekonomik kaynakları ile yatırım için her gün daha da elverişli hale geliyor. Gerek ulaşım projeleri gerekse turizm sektörü üzerinden hızlanan piyasa yapısına ek olarak sanayide de yatırım almaya devam ediyor. Çevresinde bulunan İstanbul, Bursa gibi büyük illerle komşuluk ilişkisi nedeniyle büyümekte zorlanan şehir, Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü'ne ve de İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'ne sahip olduktan sonra lojistik ve otomotiv dâhil olmak üzere birçok başka sektörün ilgi odağı haline gelmiştir. Özellikle İstanbul' da bulunup işlerini başka kentlere taşımayı düşünen yatırımcılar için Yalova biçilmiş kaftan niteliğinde.

Emlak sektöründe de son zamanlarda adeta gömlek değiştiren Yalova'da, özellikle Arapların ilgisi giderek artıyor. Şehir merkezine yerleşen Dubaili insan sayısı 2 bine ulaştı ve her gün giderek artış gösteriyor. Bunlara ek olarak Dubai protokol üyelerinin de Yalova'da yaşamak için mülk edindiklerini de söylemekte fayda görüyoruz. Günlük en az 20 adet mülk alış talebinde bulunan Arap turistlerin kotası dolmuş bulunmakta ve Çiftlikköy, Karamürsel gibi alanlara kayma gösteriyorlar. Bütün bunların yanında Kuveyt, Suriye, Suudi kökenli insanların da neredeyse kotası dolmak üzere ve yabancı yatırımcıların emlak ilgileri nedeniyle fiyatlar 2 3 katı dolaylarına artmış bulunuyor. En çok talep gören semtlerin ilk sıralarında ise Kadıköy, Termal, Akköy gelmektedir. Özellikle Termal semti, turistik yerleri, doğa ile iç içe yapısı ve şifalı suları ile hayli ilgi çekmiş görünüyor.

Sizde Yalova'da inşaat firmaları arıyor veYalova'da yatırımlık konutlar ile ilgileniyorsanız yahut işlerinizde yelken açacak yeni pazarlar arıyor ve emlak ile ilgilenmek istiyor iseniz Beyttürk İnşaat'ınDreamland Yalova sizler için en doğru ve en uygun emlak yatırım olabilir.. En kısa zamanda ve en yüksek kârla sermayenizi katlamak için en doğru tüyoları, en fiyatlı arsaları ve en çok değer kazanması beklenen bölgeleri siz değerli müşterileri için araştırıyor. Beyttürk İnşaatemlak yatırımlarınız için en ideal firmalar arasında üst sıralarda kendisine yer bulmaktadır ve deneyimli ekibinin yardımı ile paranızı katlamanız işten bile değil. Detaylı bilgi için http://www.beytturk.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. ???

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.