ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

İnternetten Televizyon Nasıl İzlenir?

İnternetten Televizyon Nasıl İzlenir?

Türkiye başta olmak üzere Azerbaycan, KKTC, Almanya ve bir çok ülke kanallarını internetten ücretsiz ve HD kalitesinde izleyebileceğinizi biliyor muydunuz?

Yayın Tarihi: 18/07/18 02:33
okuma süresi: 2 dak.
İnternetten Televizyon Nasıl İzlenir?
A- A A+
İçerik Her evin vazgeçilmez bir parçası olan televizyon, ihtiyaç olmaktan çıkıyor mu? Yapılan araştırmalara göre günümüzde kullanımı yaygınlaşan akıllı cihaz ve erişimi kolaylaşan internet sayesinde televizyon izleme oranları ciddi oranda düşüş yaşadı. Buna rağmen TRT1, Show Tv, Kanal D, Star TV, ATV ve Fox TV gibi en çok izlenen kanallar yayın akışı listelerinde izlemeye değer dizi ve programlar barındırıyor.

Ancak internet üzerinden kanalları tek tek kendi internet sitelerini ziyaret etmek ve tek tek yayın akışı listelerini kontrol etmek oldukça meziyetli bir iş. Bu noktada ziyaretçilerine kolaylık sağlamak isteyen canlitv.com, kanalların canlı yayınını, yayın akışları sayfasını, iletişim ve frekans bilgilerini tek bir sayfada buluşturdu.

Canlitv.com özel hazırladığı paneli sayesinde kanalın yayınını izlerken aynı sayfada şuan kanalda hangi program olduğunu, daha sonra hangi programın başlayacağını izleyenlere sunmakta. Bu sayede izleyici izlediği kanalda ilerleyen saatlerde veya diğer günlerde hangi programın yayınlanacağı bilgisine ulaşırken, aynı sayfada kanal hakkında yorum yapabilmekte ve kanalın bilgilerine ulaşabilmekte.

Ayrıca özel hazırlanan yayın akışı sayfasında canlitv.com ile anlaşmalı ve onlarca yerel ve ulusal kanalın yayın akışı sayfası da yer almaktadır. Kanalların canlı yayınını hd kalitesinde, internetin olduğu her yerde canlı izlemek istiyorsanız Türkiye'nin ilk online yayın platformu, 13 yıldır aktif yayın hayatını sürdüren canlitv.com internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın. ///

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.