ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Yüz Germe Estetiği

Yüz Germe Estetiği

Yüz germe estetiği ameliyatı, kişilerin yüzündeki gevşeyen, sarkan, yıpranan yüz derisinin fazla bölümleri alınarak kişiye daha genç ve sağlıklı bir görüntü oluşturmayı sağlayan cerrahi bir işlemdir.

Yayın Tarihi: 20/07/18 01:42
okuma süresi: 4 dak.
Yüz Germe Estetiği
A- A A+

Yüz germe estetiği ameliyatı, kişilerin yüzündeki gevşeyen, sarkan, yıpranan yüz derisinin fazla bölümleri alınarak kişiye daha genç ve sağlıklı bir görüntü oluşturmayı sağlayan cerrahi bir işlemdir. Yüz germe estetiği olan hastalar, zamana karşı yıpranan fazla derilerden kurtuluş ve bariz bir gençleşme yaşar. Zaman geçtikçe başta güneş olmak üzere dış etkenlere ve genetiğe bağlı ortaya çıkan yaşlılık belirtileri, kişileri olduğundan daha yaşlı, yorgun ve mutsuz gösterir. Yüz germe estetiği bu aşamada hastaya sağlıklı, doğal, genç ve ışıldayan bir görüntü kazandırır. Yüz germe işlemi genellikle 40 ve üzeri yaşlarda yapılan bir işlemdir ancak kişiye göre değişkenlik gösterebiliyor. Hastanın yüzünde erken yaşlanma ve çeşitli sebeplere bağlı sarkmalar meydana gelmiş ise estetik doktoru, cerrahi işlem ile hastaya genç görünüm kazandırıyor.

Yüz Germe Estetiği Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Yüz germe ameliyatı öncesinde plastik cerrahi doktor, gevşeyen ve sarkan yüz bölgesinde işaretlemeler yaparak ameliyat sonrası durumu hastaya gösterir. Derinin bollaşıp, sarktığı bölümler ameliyat esnasında genel anestezi altında kesilerek, kesilen yerlere estetik dikişler atılır. Yüz, yan taraflardan geriye doğru çekilerek gerdirilmek üzere ameliyat tamamlanır. Bu ameliyatın esas hassas noktası, hastanın mimiklerini, yüzündeki sinirlerini korumaktır. Zira kötü bir germe işlemi mimik kaslarının hareket özgürlüğünü kısıtlayabilir. Estetik doktoru, çok incelikle hareket ederek, hastanın sadece görüntüsüne değil doğal yaşamına da odaklanarak yüzündeki kasları kullanabileceği şekilde işlemi gerçekleştirir.

Ameliyat Öncesi ve Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Estetik merkezleri, yüz germe ameliyatı öncesinde hastanın genel durumunu kontrol eder ve psikolojik açıdan hastayı ele alır. Ameliyatın her aşaması hastaya anlatılır ve hasta kabul ederse eğer ön kontroller yapılır. Hastanın kalp ve damar rahatsızlığı olup olmadığı gibi çeşitli hastalık durumu analiz edilir. Akabinde ise hastanın yüzündeki deformasyon, kemik yapısı, sarkma derecesi, cilt dokusu, yağlanma oranı gibi detaylar göz önünde bulundurularak ameliyat planlanır. Yüz germe işlemi esnasında duruma göre göz kapağı estetiği de birlikte yapılabiliyor. Yüze bütüncül bir doğallık katmak için düşük göz kapağı da işleme dâhil edilebiliyor.

Ameliyatın ardından ise dikkat edilecekler şöyledir;

  • Önemli bir operasyon olduğundan, ameliyatın ardından hasta yüzünü koruma altına almalıdır.
  • Fiziksel darbeler, yüze gelebilecek herhangi bir baskıdan kaçınmak gerekir.
  • Giysi seçiminde yüze temas edecek kıyafetlerden uzak durulmalıdır.
  • Operasyon sonrası birkaç ay sigara içilmemesi gerekiyor. Sigara kılcal damarları tıkadığı için yüzdeki kan dolaşımını olumsuz etkiler, ameliyatın iyileşmesini geciktirir.
  • Yüz bölgesi kesinlikle güneşten korunmalıdır. Doktorun önerisiyle hareket edilmeli, dış etkenlere karşı koruma sağlanmalıdır.
  • Yüz yıkama esnasında çok dikkatli olunmalı doktorun direktiflerinden çıkılmamalıdır.

Yüz Germe Estetiği Fiyatları

Yüz germe ameliyatı fiyatları hastadan hastaya değişkenlik gösteriyor. Net bir fiyat vermek hastayı yanlış bilgilendirmek anlamına gelir. Her kişinin yüzündeki deformasyon farklı olduğundan operasyonun içeriği değişir ve bu da ameliyat ücretine yansır. Bu konuda bilgi ve randevu almak için estetik merkezimiz ile iletişim kurabilirsiniz.

Yararlanılan Kaynak: botox İzmir ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.