ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Tshirt Kullanımı ve Kombin Önerileri

Tshirt Kullanımı ve Kombin Önerileri

Tshirtler, hem erkek hem de kadın gardıroplarının vazgeçilmez parçalarını oluşturur.

Yayın Tarihi: 25/07/18 01:15
okuma süresi: 3 dak.
Tshirt Kullanımı ve Kombin Önerileri
A- A A+
Tshirtler, hem erkek hem de kadın gardıroplarının vazgeçilmez parçalarını oluşturur. Kısa süre içerisinde hazırlanmayı gerektiren durumlarda kurtarıcı olan bu giyim ürünleri her dönem trend olmayı başarır. Özellikle beyaz, gri ve siyah tişört modelleri hem yaz hem de kış aylarında kombinlerde kullanılır. Peki, tişörtler nasıl kombinlenmeli? İşte erkek ve kadın tshirtkombinleri için tüyolar.

Tshirt Kombinleri

Kadınlar Tshirt Kombinleri

Kadınlar tshirtleri tek başına ya da ceket ve hırkaların içerisinde sıklıkla kullanıyorlar. Bu giyim ürünleri yuvarlak yaka, V yaka ve derin V yaka olarak çeşitleniyor. Tişört yakaları yapılacak kombinlerde önem taşıyor. Çünkü V yaka daha feminen ve keskin bir çizgiye sahipken, yuvarlak yakalar daha spor bir görünüm kazandırır. Bu nedenle daha çok spor ve şık bir kombin elde etmek isterseniz yuvarlak yakaları tercih etmeniz gerekiyor.

Günlük hayatta kolay bir şekilde kombin yaparak dışarıya çıkmayı sağlayan bayan tshirt modelleri arasında beyaz tişörtler büyük önem taşıyor. Özellikle şık bir etek giymek istiyor ancak gün içerisinde abartılı görünmek istemiyorsanız, bu etek üzerine beyaz tişört giyebilirsiniz. Bunun yanında beyaz tişörtleri ceket içerisine giyerek iş kadını görünümünü biraz kırabilirsiniz. Ceket-beyaz tişört kombinin altına ister bir etek, pantolon, spor ayakkabı ya da topuklu ayakkabı giyebilirsiniz. Her türlü spor-şık bir görünüm elde edersiniz.

Erkek Tshirt Kombinleri

Tshirtler, sadece kadınların değil aynı zamanda erkeklerin de kurtarıcı kıyafetleri arasında yer alıyor. Her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunması gereken bu giyim ürünlerini satın alırken kalıplarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer rahat bir kombin yapmak isterseniz, bir jean üzerine beyaz renkte bisiklet yakalı bir tişört kullanılabilir. Bunun yanında daha özgür ve rahat bir görünüm için V yaka tişörtler oldukça ideal olabilir. Ancak yakasının uygun açıklıkta olması ve geniş bir omuz yapısı bu tişörtlerde bulunması gereken önemli detaylardan birisidir. Yine erkek tshirt modelleri arasında polo tişörtler ile de sportif şıklık yakalanabilir. Siz de hem spor hem de şık bir görünüm için tişört kombinleri yapabilir, tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. ###

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.