ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Modayıtıkla güvenilir mi?

Modayıtıkla güvenilir mi?

Bir aile dostumuzun genç yaşlardaki oğlu beni arayarak abi bir siteden ayakkabı satın alacağım fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım sen bir bakar mısın sence güvenilir mi değil mi diye ricada bulununca kıramadım kendisini zaten zevk aldıgım bir iş oldugu için de hemen oturdum siteyi incelemeye başladım.

Yayın Tarihi: 27/08/18 00:00
okuma süresi: 4 dak.
Modayıtıkla güvenilir mi?
A- A A+

MODAYITIKLA GÜVENİLİR Mİ?

İnternet dünyası ve online alışverişe olan düşkünlüğüm ailem ve etrafımca oldukça bilinir, siz değerli okurlarım da zaman zaman yaşadığım deneyimlerimi paylaşmamdan bu ilgimi biliyorsunuz haliyle. Bir aile dostumuzun genç yaşlardaki oğlu beni arayarak abi bir siteden ayakkabı satın alacağım fakat daha önce hiç alışveriş yapmadım sen bir bakar mısın sence güvenilir mi değil mi diye ricada bulununca kıramadım kendisini zaten zevk aldıgım bir iş oldugu için de hemen oturdum siteyi incelemeye başladım.

Daha önce bildigim bir site değildi belki reklamlarına denk gelmişimdir ama aklımda kaldıgını söyleyemem. Siteyi didik didik ettim. Tabi bu güvenilir mi değil mi sorusuna bir cevap vermeyecekti ama en azından ne kadar profesyonel oldukları için fikir verecekti bana. Firmanın tüm adres ve iletişim bilgileri sitelerinde bulunmaktaydı. Sadece online bir alışveriş sitesi olmadıklarını fiziki bir mağazaya da sahip olduklarını öğrendim. İşin ilginç tarafı modayitiklanin uzun süredir erkek giyim sektöründe faaliyet gösterdiğini ve yüzbinlere varan kendine has bir müşteri ve takipçi kitlesine sahip oldugunu farkettim. Ama benden rica edilen modayitikla'nin güvenilir olup olmadığıydı, bu sorunun cevabını da ancak ve ancak iletişime geçerek ve hatta bir sipariş vererek bulabilirdim.

Öncelikle sitelerinde gösterilen adresten böyle bir işletmenin olup olmadıgını araştırdım bunu yapmak çok kolay , google maps :) Sonra belirtilen iletişim bilgilerinin tamamıyla iletişime geçmek istedim.

Örnegin mail adreslerine mail attım 1 saat içinde cevap geldi, whatsapp numaralarına fotograf gönderdim şu ürün var mı diye anında cevap geldi, sitedeki telefon numaralarını aradım sormadıgım soru kalmadı neredeyse :) hiç sıkılmadan gayet nazikçe tüm sorularımı cevapladılar. Bunlar bir internet alışverişinde benim en çok dikkat ettiğim hususlardır ; şayet karşınızda her an bir muhattap bulabiliyorsanız bu o sitenin güvenilir bir site oldugu gerçeğini gösterebilir.

Buraya kadar herşey normaldi ben olsam bu siteden direk alışveriş yaparım diye düşünürken neden yapmayayım dedim , zaten biraz tişört eksiğim vardı iki model beğenmiştim de. Site üzerinden siparişimi oluşturdum kredi kartı ile ödedim.

Çok kısa sürede paketim elime ulaştı , aldığım ürünler tam beklediğim gibi geldi gayet düzgün ve muntazam paketlenmiş dışardan zarar görmemesi için gerekli önlemler alınmış, faturam adıma kesilmiş bir şekilde elime ulaştı ürünlerim.

Ürünler son derece kaliteli ve herhangi birinde tek bir hata bile bulunmamaktayı ; dikişleri muntazam dikilmiş renkleri , capcanlı kesimleri tam oturtulmuş ve kullanılan malzeme uzun ömürlü olması için sanırım en kalitelisinden seçilmişlerdi.

Modayitikla'nin güvenilir mi değil mi sorusunun cevabını böylelikle bulmuş oldum sizin de anlayacağınız gibi www.modayitikla.com güvenilir bir site hem de oldukça güvenilir. Benden ricada bulunan dostumun oglunu arayarak bunu kendisiyle paylaştım ve ondan siparişini verdikten sonra eline geçen ürünlerle ilgili ve kendi sipariş sürecini bana da anlatmasını istedim. Sanırım benden birkaç gün sonra da o ayakkabı siparişi verdiğini ve herşeyiyle son derece şık bir ürünün kısa sürede eline geçtiğini ve kalitesinden son derece memnun kaldığını söylerek bana da teşekkür etti. Bundan şunu çıkardım ki modayitikla.com müşteri memnuniyeti için bütün taşlarını yuvasına oturtmuş son derece güvenilir bir site.

:::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.