ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Ankara Nakliyat

Ankara Nakliyat

Nakliyat konusunda büyük bir deneyime sahip olan firma 1986 yılından beri sorunsuz hizmet sunuyor.

Yayın Tarihi: 28/08/18 00:00
okuma süresi: 3 dak.
Ankara Nakliyat
A- A A+

Ankara Nakliyat

Nakliyat konusunda büyük bir deneyime sahip olan firma 1986 yılından beri sorunsuz hizmet sunuyor. Türkiye'nin beş büyük ilinde 100 den fazla çalışanı ile müşterilerine en iyi nakliyat deneyimi yaşatmak adına kendini sürekli olarak yenilemeye devam ediyor. Çok uzun zamandır nakliyat sektöründe olan ve bu alanda büyük müşteri potansiyeline sahip olan Arıcıoğlu Nakliyat kurumsal nakliyat hizmeti ile 15.000, bireysel hizmeti ile 1000 den fazla firmaya nakliyat hizmeti sağlamıştır. Taşımacılık alanında rakiplerinden çok önde olan Ankara Nakliyat çalışan elemanlarına sürekli olarak iş güvenliği ve eşya taşıma dersleri vererek hem personeline hem de müşterilerine en iyi hizmeti sağlamayı amaç haline getirmektedir. Kaliteli ve sigortalı nakliyat hizmeti ile eşyalarınızı güvence altına alabilirsiniz.

Nakliyat Hizmetleri

Ankara Nakliyat konusunda rakiplerinden çok önde olan firma müşterilerine birçok alanda taşıma hizmeti sunuyor. Hizmetleri arasında evden eve nakliyat, ofis ve büro taşımacılığı, piyano taşımacılığı, şehirler arası nakliyat, asansörlü nakliyat, depolama hizmeti gibi alanlarda taşımacılık sağlamaktadır. Tecrübeli, saygılı ve profesyonel hizmet almak için en doğru adres.

Ekspertiz Hizmetleri

Ankara Nakliyat Kaliteli ve sorunsuz taşıma için gerekli olan ekspertiz hizmetini firma size ücretsiz olarak sunuyor. Çalışacak personel ve ekipmanları, fiyatı belirlemek adına ekspertiz hizmeti ile sağlanıyor. Ücretsiz gelen ekip evinizde veya taşınmasını istediğiniz yerdeki eşyaların keşfini yaparak önceden fiyat konusunda anlaşma sağlıyor. Bu şekilde sorunsuz taşınma gerçekleştirilmiş oluyor.

Sigorta ve Sözleşme

Eşya taşımada en önemli konu eşyaların güvenliği oluyor. Güvenli taşıma için eşyalarınıza sigorta hizmeti uygulanarak, eşyanın güvenliği sağlanmış oluyor. Ekspertiz hizmeti ile yapılan anlaşma sözleşme haline getiriliyor ve taşıma sonrasında sorunların yaşanması önlenmiş olunuyor. Sigorta ile eşyanızın zarar görmesi engelleniyor ve tüm haklarınız güvence altına alınıyor.

Eşya Montaj Hizmeti

Yeni yerinize kurulmasını istediğiniz eşyalarınızın er biri tek tek montaj yapılarak yerleştirilir. Profesyonel mobilya hizmeti sağlayan personel, sizin için dolap ve kurulmasını istediğiniz, montaj gereken tüm eşyaların kurulumunu kısa sürede sorunsuz gerçekleştirir. Bu sayede hem taşınma hem de kurulum hizmetini sorunsuz alabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.