ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

En İyi Sözler

En İyi Sözler

Son dönemlerde sosyal medya üzerinden canınızı sıkan insanlara hissiyatlarınızı anlatırken sıkça kullanılan <a href="https://www.neguzelsozler.com/guzel-sozler/kapak-sozler.html"><strong>kapak sözler</strong></a><strong> </strong>dikkat çekmektedir. Hatta sırf bu sözleri bulabileceğiniz internet siteleri bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 04/09/18 00:00
okuma süresi: 3 dak.
En İyi Sözler
A- A A+

En İyi Sözler

Son dönemlerde sosyal medya üzerinden canınızı sıkan insanlara hissiyatlarınızı anlatırken sıkça kullanılan kapak sözler dikkat çekmektedir. Hatta sırf bu sözleri bulabileceğiniz internet siteleri bulunmaktadır. Facebook , twitter, instagram gibi takipçilerinizin olduğu veya arkadaş guruplarınızın ekli olduğu sayfalarda yaşadığınız ruh haline göre paylaşımlarınızı yaparken herhangi bir neden ile üzüldüğünüz bir konuda kapak sözler ile paylaşım yapıp mesajı direkt istediğiniz kişiye verebilirsiniz. Arkadaşınızla aranız açıldı görüşmeme kararı aldınız facebook duvarınıza yazacağınız birkaç kelime ile onu kaybetmenin çokta önemli olmadığı mesajını kolaylıkla verebilirsiniz. Sosyal medyalar o kadar geniş bir ağa sahip ki söylemek istediğiniz her şeyi kısa ve öz paylaşımlarınızla tüm takipçilerinize anında ulaştırabilirsiniz.

Kapak Laflar

İnsanların aslında çok fazla sözlü iletişimden kaçtığı ve tüm sıkıntısını, sevincini, acısını sosyal medya üzerinden paylaştığı teknoloji çağında yaşamaktayız. Sosyal medya hesaplarımızda ekli onlarca insan bulunmakta ve tüm paylaşımlarımızı anında görmekteler. Bazı zamanlarda sosyal medya kullanıcıları kapak laflar paylaşımı yaparak sinirini bozan her ne ise ona atıfta bulunarak sakinleşmeye çalışmaktadır. Sayfanızda takipte olan herkes bu paylaşımlarınızı görmektedir. Dolayısı ile kapak lafları özenle seçerek doğru kişiye tam olarak söylemeniz gerekeni söylemeniz mümkündür. Yapmanız gereken internet sitelerini ziyaret ederek sizin için yüzlercesi sıralanmış kapak laflardan birini seçip duvarınızda paylaşmanız olacaktır.

Laf Sokucu Sözler

Karşımızdaki insana laf sokmaya karar verdiğinizde ağzınızdan çıkacak kelimelerin dönüşü bulunmamaktadır ve bazen bu karşılıklı sarf edilen sözler ile ipin ucu kaçabilmektedir. Bu neden ile laf sokucu sözler tercih ederek sosyal iletişim mecralarında bunları paylaşmanız daha etkili bir yöntem olacaktır. Sizin sosyal medyanızda laf sokacağınız kişi ekli olsun olmasın emin olun paylaşımınız direk adrese teslim iletilecektir. İnternet üzerinde bu konuda hizmet veren o kadar çok site var ki bu siteleri ziyaret ederek istediğiniz tarzda sözleri bulup paylaşabilirsiniz. Genel olarak giden sevgilinin, yarı yolda bırakan kanka ve lüzumsuz akrabalara laf sokmak için bazen günlerce paylaşımlar yapıldığını görmekteyiz. Canınızı bu kadar yakan konularda sizin ne hissettiğinizi paylaşımlarınızdan anlamaları için bazen onurlu, gururlu bazen de yıkıldığınızı anlatan efsane sözleri kullanarak derdinizi anlatmaya devam edebilirsiniz.


Kaynak; https://www.neguzelsozler.com/

---

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.