ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kablo TV Nedir, Nasıl Abone Olunur?

Kablo TV Nedir, Nasıl Abone Olunur?

<p>Kablo TV, kablo teknolojisi ile sağlanan yüksek kaliteli yayın hizmetine verilen addır. Türkiye'nin en eski yayıncılık sistemlerinden birisi olan Kablo TV, 2008 yılından itibaren TÜRKSAT A.Ş'ye bağlı olarak hizmet sunmaktadır. Bu hizmet, televizyon yayıncılığının yanı sıra farklı teknolojik altyapı özelliklerini de desteklemektedir.</p>

Yayın Tarihi: 20/09/18 00:00
okuma süresi: 3 dak.
Kablo TV Nedir, Nasıl Abone Olunur?
A- A A+

Kablo TV Nedir, Nasıl Abone Olunur?

Kablo TV, kablo teknolojisi ile sağlanan yüksek kaliteli yayın hizmetine verilen addır. Türkiye'nin en eski yayıncılık sistemlerinden birisi olan Kablo TV, 2008 yılından itibaren TÜRKSAT A.Ş'ye bağlı olarak hizmet sunmaktadır. Bu hizmet, televizyon yayıncılığının yanı sıra farklı teknolojik altyapı özelliklerini de desteklemektedir.

Kablo TV televizyon platformunda toplam 172 TV kanalı ve 11 radyo kanalı bulunmaktadır. Bu kanallar Ultra HD, HD ve SD özelliklere göre birbirinden ayrılmaktadır. Yine bu TV hizmetinin dijital yayın markasının ismi Teledünya, internet servis sisteminin adı ise Kablonet'tir. Kablonet, günümüzde Uydunet ismiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Kablo TV Aboneliği Nasıl Gerçekleşir?

Kablo TV aboneliği için belirli koşulların sağlanması gerekmektedir. Bu koşullardan en önemlisi ise abonelik başvurusunun yapılacağı ilde Kablo TV altyapısının bulunmasıdır. Kablo TV altyapısı günümüzde yalnızca 24 ilde vardır. Ancak bu 24 ilin her bölgesine Türksat hizmet götürememektedir. Bu nedenle öncelikle altyapınızın Kablo TV'yi destekleyip desteklemediğini öğrenmeniz gerekmektedir. Bunun için ise müşteri hizmetlerini arayabilir ya da resmi internet sitesinden gerekli kontrolleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kablo TV abonelik başvurusunu müşteri hizmetlerini arayarak oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 0850 8880 126numaralı telefon üzerinden gerekli bilgileri verdiğinizde abonelik başvurunuz alınmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, isim, soy isim, adres ve hangi kampanyanın kullanılmak istendiği bilgisi, müşteri hizmetleri yetkilisi tarafından istenmektedir. Başvurunun alınmasının ardından 1-2 iş günü içerisinde saha yetkilileri gelerek televizyon bağlantınızı ücretsiz bir şekilde sağlamaktadır. Abonelik başvurusunun ücretsiz bir şekilde yapılmasının yanı sıra hatta kaldığınız dakikalar faturanıza işlememekte ve dakikalarınızdan düşmemektedir.

Kablo TV Başvurusunda Kampanya Seçimi

Kablo TV; internet, ev telefonu gibi farklı hizmetlerle birlikte kampanya halinde sunulmaktadır. Bu kampanyaların belirli dönemleri olduğu için periyodik olarak takip edilmesi gerekmektedir. Evinizde ya da işyerinizde kullanmak adına ihtiyacınız olan kampanyayı seçmek sizin avantajınıza olacaktır. Ayrıca kampanya kapsamında fatura aşımı yaşanmamaktadır ve sabit olarak tarafınıza iletilmektedir. Abonelik başvurusu sürecinde taahhüt talebini kabul ettiğiniz takdirde ise daha düşük fiyatlarla hizmet alma imkânı bulabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.