ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Temsilcilerimiz UEFA Kupalarında

Temsilcilerimiz UEFA Kupalarında

Son dönemlerde Türk futbolunda bazı dalgalanmalar yaşanmaya başladı. Bildiğiniz gibi Sportoto Süper Lig'de belli başarılar elde eden takımlarımız UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gibi prestijli liglerde mücadele ediyorlar.

Yayın Tarihi: 25/09/18 00:00
okuma süresi: 3 dak.
Temsilcilerimiz UEFA Kupalarında
A- A A+

Temsilcilerimiz UEFA Kupalarında

Son dönemlerde Türk futbolunda bazı dalgalanmalar yaşanmaya başladı. Bildiğiniz gibi Sportoto Süper Lig'de belli başarılar elde eden takımlarımız UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gibi prestijli liglerde mücadele ediyorlar. Gerçekten alınması güç başarılara imza atıyorlar. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarı, ondan önceki sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde yakaladıkları başarı gerçekten takdire şayan. Bunun yanında Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir gibi takımlarımız da kendi çaplarında ilerliyorlar. Bu sezon ise 1xbet gibi farklı kulvarlarda mücadele edecekler. Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılırken Fenerbahçe ön eleme turu oynayacak. Ayrıca Beşiktaş ve Medipol Başakşehir de UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarına çıkacak.

Akhisar Belediyespor Doğrudan Gruplarda

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve bu başarısı sayesinde doğrudan UEFA Avrupa Ligi gruplarını garantileyen Akhisar Belediyespor kendinden beklenmeyeni başardı. Temsilcimiz gruplarda son derece güçlü karşılaşmalara çıkacak ve böylece şehirde farklı bir hava esecek. Manisa'nın küçük bir ilçesi olmasına rağmen bu başarıya imza atmaları gerçek anlamda onları farklı bir boyuta taşıdı. Ayrıca Galatasaray da doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Fenerbahçe ise 1-0 yenildiği Benfica karşısında 2-0 gibi bir skorla kazanırsa yolu daha da açık olacak. Tabii kaybederse UEFA Avrupa Ligi'nde kendini gösterecek. Kesinlikle Betboo gibi farklı platformlar ile temsilcilerimiz kendilerini Avrupa sahnesinde gösterecekler.

Galatasaray ve Fenerbahçe Umut Veriyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Avrupa'nın en prestijli ligi olarak ön plana çıkıyor. Bildiğiniz gibi Galatasaray doğrudan gruplara katılıyor. Tarihinde toplamda 6 kez çeyrek final oynadıklarını ve bu sahneye alışık olduklarını söyleyebiliriz. Bu da onları deneyimli bir takım haline getiriyor. Ayrıca onların bu sezon gruplarında olacak takımlara göre daha da yükselme şansları var. Diğer yandan Restbet üzerinde de avantajlar olacak. Fenerbahçe ise SL Benfica engelini geçebilirse umut vermeye devam edecek. Bu güce sahip olan temsilcimiz bakalım Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilecek mi? Beşiktaş ve Medipol Başakşehir ise çok büyük ihtimalle UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazanacaklar.

:::

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.