GÖNYELİ
okuma süresi: 3 dak.

Gönyeli Gençlik Festivali'nde Kıbrıslı Sesler

Gönyeli Gençlik Festivali’nde Kıbrıslı Sesler

Gönyeli Gençlik Festivali'nin ikinci gününde yerli gruplar sahne aldı.

Yayın Tarihi: 20/10/17 12:01
okuma süresi: 3 dak.
Gönyeli Gençlik Festivali’nde Kıbrıslı Sesler
A- A A+
Gönyeli Gençlik Festivali'nin ikinci gününde yerli gruplar sahne aldı.

Çarşamba akşam Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Aleyna Tilki konseri ile başlayan ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilen Gönyeli Gençlik Festivali'nde perşembe akşamı sahne Kıbrıslı seslerindi.

Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesinin izlediği festivalin ikinci gününde yerli gruplar Türkçe ve İngilizce şarkıları ile sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

GECE FREKANS İLE BAŞLADI

Gönyeli Gençlik Festivali'nin ikinci gününde ilk olarak sahneyi ülkenin sevilen gruplarından Grup Frekans aldı. Grup Frekans, her yaştan hayranlarına şarkılarıyla güzel dakikalar yaşattı. Türkçe şarkıları hayranlarıyla beraber söyleyen grup festivalin ikinci gününe muhteşem bir başlangıç yaptı.

DJ HAŞİM VOLKAN VE DJ BORA'NIN SETLERİ COŞTURDU

Festivalin ikinci gününde saat 18.00'den itibaren Dj Haşim Volkan'ın setleri ile gençler eğlendi.

Gençler, Grup Frekans Konseri sonrasında DJ Bora'nın müzikleri ile coştu.

Dj Bora'nın ardından ise ülkenin sevilen gruplarından Strange Union gençlere rock parçaları ile seslendi.

ARDA GÜNDÜZ VE ALKAPON ALKIŞ TOPLADI

Gecenin son performansını ise Arda Gündüz ile Alkapon sergiledi. Ciddi bir seyirci kitlesine karşı şarkılarını söyleyen ikili, sadece gençler değil orta yaşlı kişileri de festival alanına taşıdı. Arda Gündüz ve Alkapon'un sahnesinin ardından ise Gönyeli Gençlik Festivali'nin ikinci günü sonlanmış oldu.

FİKRİ KARAYEL VE GRUP RAST BU AKŞAM SAHNE ALACAK
Gönyeli Gençlik Festivali'nde Cuma (20 Ekim 2017) ise Dj Haşim ile Dj Behiç'in performansları yanı sıra adamızın sevilen seslerinden Fikri Kareyel konseri yer alacak. Ayrıca Grup Rast ve Cosmic Alert konserleri de festivale renk katacak.

TEOMAN KONSERİ YARIN

21 Ekim 2017,Cumartesi akşamı Gönyeli Gençlik Festivali'nde bu kez Teoman fırtınası esecek. DJ Haşim Volkan, Lirik Şiir Grubu ve Arman Ratip'in de sahne alacağı cumartesi akşamı, saat 21.00'den itibaren Türkiye'nin ünlü ismi Teoman sahneye çıkacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.