DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

TKP'den Karavezirler'e tam destek

TKP’den Karavezirler’e tam destek

Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin Değirmenlik Belediye Başkan adayı Ali Karavezirler, TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ile görüştü.

Yayın Tarihi: 18/06/18 12:09
okuma süresi: 1 dak.
TKP’den Karavezirler’e tam destek
A- A A+
Yerel seçimlerin ele alındığı görüşmede TKP-YG Genel Başkanı Çakıcı, Karavezirler'e olan desteğini belirtti. Çakıcı, Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP-YG) yerel örgütleriyle yapılan temaslara dayalı olarak Değirmenlik bölgesinde CTP adayı Ali Karavezirler'e destek vereceklerini açıkladı.

Çakıcı'ya desteğinden ötürü teşekkür eden Ali Karavezirler de görüşmede Değirmenlik bölgesi için tasarladıkları projelerden bahsetti. 24 Haziran'dan itibaren halkın genelini kucaklayacaklarını dile getiren Karavezirler, Değirmenlik Belediyesi'ni daha ileriye taşımak, çevre dostu bir belde yaratmak için çok çalışacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.