DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Meral Akıncı, Değirmenlik'teki serginin açılışını yaptı

Meral Akıncı, Değirmenlik'teki serginin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı, Değirmenlik, Demirhan ve Meriç Köy Kadın Kursları ile Değirmenlik Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi öğrencilerinin "İğnenin Ucundaki Sanat" isimli sergisinin açılışını yaptı, kadınlarla bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 12/06/19 13:28
okuma süresi: 1 dak.
Meral Akıncı, Değirmenlik'teki serginin açılışını yaptı
A- A A+
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Meral Akıncı, açılışta yaptığı konuşmada, kadınların çok değerli işler yaptığını belirterek, geçmişte bölgede var olan ve bugün doğada olmayan bazı hayvanların ve kuşların el işlerine nakış olarak işlendiğini anlattı.

Renkli ipek böceği kozasının Kıbrıs'ta sadece Değirmenlik bölgesinde bulunduğuna işaret eden Meral Akıncı, doğadaki endemik bitkilerin kadınların dokunuşu ile hayat bularak, sanata dönüştürüldüğünü söyledi. Meral Akıncı, kadınlara çalışmalarında başarılar diledi.

Kurs Öğretmeni Amber Unuz, katkılarından dolayı Meral Akıncı'ya teşekkür etti. Unuz, Meral Akıncı'ya endemik bitkilerden yapılan tablo sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.