DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 1 dak.

Karavezirler: "Daha güzel bir ülke için çalışıyoruz"

Karavezirler: "Daha güzel bir ülke için çalışıyoruz"

Cihangir - Düzova İlkokulu Okul Öncesi Bölümü 15 Kasım'ı Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler'in katılımıyla kutladı.

Yayın Tarihi: 14/11/19 17:09
okuma süresi: 1 dak.
Karavezirler: "Daha güzel bir ülke için çalışıyoruz"
A- A A+

KKTC'nin kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı bugün, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler'in de katılımıyla, Cihangir-Düzova İlkokulu'nda kutlandı.

Cihangir-Düzova İlkokulu Okul Öncesi Bölümü'nün Kıbrıs'a özgü folklorik gösterilerle kutladığı 15 Kasım gösterisinde, küçücük yürekler yaşadığımız kültürü kendi duygularıyla yansıttılar.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, KKTC'nin 36'ncı kuruluş yıldönümünü üreterek ve kenetlenerek kutlamanın gururunun yaşandığını kaydederken, hep birlikte daha güzel bir ülke için çalışılacağını ifade etti.

Karavezirler, düzenlenen bu özel günden dolayı Cihangir-Düzova İlkokulu müdürüne, öğretmenlerine, okul öncesi öğretmenlerine ve tüm öğrencilere teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.