"Tahsin başkanlıkta diretti, yeni oluşum bozuldu!"

Yayın Tarihi: 05/01/11 07:00
okuma süresi: 7 dak.
A- A A+

Siyasetin en çirkin döneminin yaşandığı bu günlerde hiç kuşku yok ki düzgün birkaç siyasetçi kalmışsa bunların en başında Mustafa Arabacıoğlu gelir.

Her ne kadar şu anda siyasete küskün olsa da buna hakkı olmadığına inandık ve kendisine de defalarca söyledik.

Çünkü biz siyaseti syasilerin kirlettiğine inananlardanız ve yine eğer bir temizlik gerekiyorsa bunu da temiz siyasilerin yapması gerektiği düşüncesindeyiz.

Onun için Arabacıoğlu'nun ülkesine bir borcu vardır ve bu borcu da ödemek için temizlik harekatının öncülerinden birisi olmalıdır.

Arabacıoğlu ile önceki günkü AS TV'de yaptğımız sabah programında onu bir kaç ay öncesine kadar daha bir hırslı daha bir azimli gördük.

Ve inanıyoruz ki siyasette son günlerde yaşananlar ona bir kırbaç görev yapacak ve Arabacıoğlu siyasete devam kararı alacak.

***

Yaklaşık 20 yıldır siyasette olan Arabacıoğlu'nun siyasete küskünlüğü irade hırsızlığından kaynaklanıyor.

Önce ÖRP'nin kuruluşu, UBP'nin verdiği sözlerin tam tersini yapması ve ardından DP'den istifalar bardağı taşıran son damla olmuş ve kendisini ister istemez kulvar ötesi buluvermiş.

Bu arada UBP ye son derece kızgın ve irade hırsızlığı yaptığının altını kalın harflerle çiziyor.

UBP tabanının transferleri içine sindiremediğine de inanan Arabacıoğlu, transfer olanların siyasi hayatlarının sona erdiğine ve tabanın bu vekillere ilk genel seçimlerde oy vermeyeceğine kanaat getirmiş.

***

Ejder Aslanbaba olayı;

Şimdi tüm oklar onun üzerine çevrilmiş durumda.

Kimisi maddi bir katkı karşılığı UBP'ye geçtiğine inanırken, kimi de siyasi geleceğini devam ettirmek için UBP'ye kalıtdığına inanıyor.

Aslanbaba ile dün telefonda görüştük.

Haliyle herkes kendisine yüklenince savunma gereği duymuş.

Gazetelerde yazılan çizilenleri şiddetle reddediyor.

Borcundan daha çok alacağının olduğunu iddia ediyor ve eğer bu transferi para karşılığı yaptığı ispatlanırsa vekillik görevinden hemen istifa edeceğini söylüyor.

Aslanbaba, Tahsin Ertuğruloğlu'na da ateş püskürüyor.

Çünkü daha bir kaç hafta önce yeni bir oluşum için çalışmalar yaparken, şimdi niye UBP'ye geçtiğini sorduğumuzda, tüm sorumluluğun Tahsin Ertuğruloğlu'nda olduğunu, onun başkanlıkta diretmesi sonucunda yeni oluşumun dağıldığını iddia ediyor.

Turgay Avcı, Mustafa Gökmen ve Tahsin Ertuğruloğlu ile kendisinin yeni bir siyasi parti kurma aşamasını görüştüklerini ancak Ertuğruloğlu'nun başkanlıkta ısrar edince bunu kimsenin kabul etmediğini söylüyor.

Şimdi top Tahsin Ertuğruloğlu'nda, bu konuda kamuoyuna bir açıklama borçlu...

Okur mektubu
"Haram olsun!

Sn.Levent abi öncelikle yeni yılınızı kutlar tüm KKTC halkına huzur ve refah getimesini dilerim. Devamlı programları ve gazeteleri takip ediyorum hükümetin maaşlar ödeniyor diye reklam yaptığını görüyoruz. Bunun reklamını yapmaya gerek yok bu memurlar çalışıyorsa zaten bunları ödemek zorundasınız. Yeryüzünde böyle başka bir hükümet varmıdır merak ediyorum.

Bir diğer konu gazetelerde rahmetli olan (allah rahmet eylesin) milletvekillerinin resimlerini pullara konulduğunu gördüm. Gerçekten güzel bir proje fakat benim merak ettiğim DP iskele milletvekili rahmetli Ahmet ELBASAN ın neden fotoğrafının konulmadığını bir vatandaş olarak sizin aracılığınız ile ilgili kişilere sormak isterim.iskele milletvekili olduğu için mi? DP milletvekili olduğundan mı? Yoksa TC kökenli olduğundan mı?Ya da KKTC meclisinin vekili mi değildi?

Bunun belkide açıklaması çok kolaydır ama bunu açıklaması gereken kişiler gerekli açıklamayı yapmassa sanıyorum insanların aklı karışacaktır.Bunları sorgulaması gereken vekillerimiz olmadığından beni rahatsız ettiği için kendimi mecbur hissettim.Eğer meclise boş sandalyelerin sayısını azaltmak için ve kendi aile çıkarları için gidenler varsa BENDE BİR KOLTUK İSTERİM.

Bir kez bile ne kapımız çalınmış nede sıkıntınız ne? diye soranımız olmamıştır.Eğer vatandaş olarak oyumuzu,vergimizi,vatandaşlık görevlermizi yerine getiriyorsak bunları sorgulamanında normal olduğunu düşünüyorum.Daha fazla sormak istediğim konular var ama buna ne kalemin mürekkebi nede sizin gazetenizin sayfası yetmez.

İnşallah bir güngelirde bizim ilçemizede esnafı gezen bir siyasetçi gelir.1985 doğumluyum 1955 doğumlu vekillerle aramızda 30 yıl gibi uzun bir tecrübe farkı var hiçbirimi bunların farkında deil yoksa aynaya bakmaya mı korkuyorlar?benim oyumla, benim paramla alınan meclisin sandalyesinde oturup kendi ailesinin menfaat ve çıkarlarını sağlayacak olan varsa benim oyum ona HARAM OLSUN..."
(Oktay GÜNEY)

K.T.Kadınlar Konseyi

9

K.T.Ortopedik Özürlüler Derneği'ne yaptıkları anlamlı bağışlardan dolayı

Sosyal Hizmetler

Dairesi

8

Daireye bağlı yardıma muhtaç bayanların güzellik bakımlarını üstlendiği için

Sadık ULUPINAR

DEMD Müdürü

1

Taksit ödemelerinde bazı casinolara ayrımcılık yaptığı iddialarından dolayı

Emine SEYF

1

Aynı evi farklı kişilere satıp haksız kazanç elde ettiği için

LK 648 plakalı aracın sürücüleri

0

Dün sabah saatlerinde seyir halindeyken yola çöp attıkları için

Prezervatif

Hizmetçi kadın evde temizlik yaparken sıra yatak odasına gelmiş. Yerde kullanılmış bir prezervatif bulmuş ve hayretle incelemeye başlamış. Tam bu sırada evin hanımı kendisini görmüş ve:
- Hayrola, ne oldu.
- Hiç hanımım bu nedir?
- Canım sen evli değil misin?
- Evliyim.
- Peki sen kocanla seks yapmıyor musun?
- Yapıyorum, yapmasına da böyle derisi soyuluncaya kadar değil.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları