'Türkiye düşmanı değiliz!'

Yayın Tarihi: 22/03/11 12:00
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

"Son zamanlarda hükümet güzel sandığı işler ve attığı adımlarla iyi bir durum sergilemeye çalışmaktadır. Fakat bu yapılan UBP'nin her başı sıkıştığında başvurduğu yollardan sadece biridir.

Mevcut hükümet seçimler öncesi projelerini anlatıp pembe tablolar çizip milletin ekmek parasını memur olan halka silah olarak kullanıp kendilerine ait filimler çevirerek sandıktan çıkmış ve tek başına hükümeti kurmuştur. Fakat günümüze bakıldığında ne verilen sözlerin nede yapılacak icraatların hiçbirinin yerini bulmadığı açık açık görülmektedir.

Toplumumuz ekonomik yönden büyük bir çöküşte olup esnaf kanının son damlasına kadar kullanıp ayakta durma çabası vermektedir. Fakat ne hükümetin nede şerefli vatandaşın oyunu alanların bu yönde hiçbir somut çalışması görülmemektedir. Tamamen yapılan çalışmaları ve sağlanan rantları bir Türkiye oyunu gibi göstererek KKTC halkını Türkiye düşmanı etmektedirler. Bu toplum hükümetten çok daha iyi bilmelidir ki bir evlat ANA'ya saygısızlık yapmaz. Ancak kendilerinin bilmediği bir gerçek de var. Şerefli oyları şerefsiz yapanlar da şerefsizdir. Kimsenin ne mevcut hükümete nede vekillerine güveni kalmamıştır. Bu özelliklede İskele bölgesi için söylenebilir.

KTHY çalışanlarını aylardır alay ettiler aylarca yalan söylediler çoluk çocuklarıyla perişan ettiler. Her yapılana da bir kılıf uydurdular. Son zamanlarda gizli gizli memurlar sağdan soldan piyasaya çıkmaktadır ve bu memurlar içinde vekillerin yakınlarının da bulunduğu bilinmektedir. İyi niyetli olan hükümet ilk önce işsiz bıraktığı yüzlerce KTHY çalışanlarını istihdam edeceğine seçim zamanı binlerce yalan söyleyerek aldığı oyların sahiplerine ihanet etmektedir. Partizanlık artık geride kaldı tamamen şahsi çıkarlar uğruna mertebeler kullanılmaya başlanmıştır. Hiçbir kimsenin bunlara göz yumduğunu sanmasınlar.

Herkesi ekmek parasıyla tehdit edip susturmaya çalışmışlardır.

Bu yüzden her gittikleri yerlerde pembe tablolar çizip insanların bulundukları çıkmazı görmemezlikten gelip halen daha yalan politikalarla insanları hareketsiz hale getirmeye çalışmaktadırlar.

Hayvancıyı, esnafı, patatesçiyi, işçiyi, memuru, bahçeciyi tamamen isyankar bir toplum haline getirmek için sanki ellerinden gelenlerin hepsini yaptılar. Üstüne birde eyleme katılanları Türkiye düşmanları olarak nitelediler.

Kim çıkıp bir söz bir olumsuz cümle kullansa onu vatan haini Türkiye düşmanı ilan ediyorlar. Bu kadar vatansever ve hizmetkârsalar halkın sesine kulak versinler ve istifa etsinler. Ne milletin parasını ne de meclisimizin koltuklarını boşuna yıpratmasınlar. Hiçbir işlerinde halkın yararına toplumun çıkarına bir zihniyet olmayan hükümetten kimseye fayda yok daha fazla ne bizleri nede kendilerini kandırmasınlar.
Tüm hükümetin vekilleri ve bakanları tamamen bir bolluk içerisinde yaşıyor gibi bir durum sergiliyor kimsenin cebi beni ilgilendirmez ama onu ben verdiysem karşılığını da almıyorsam HARAM olsun.

Kimseden etkilenmeden sadece hükümetin yaptığı işleri ve sergilediklerini kendi yaptığım yorumlarla kamuoyuna sunarım. Saygılarımla..."
(Oktay GÜNEY-İSKELE)

...
NOT. Elektronik posta adresimiz bugünden itibaren lozadam@kibrisonline.com olarak değişmiştir. Okurlarımıza önemle duyururuz. (L.Özadam)

Sami GÜDENOĞLU

Turizmci

10

Hayatı turizme katkı yapmak için mücadele yapmakla geçti, ama bu mücadele sonunda hastanelik oldu

Çetin UĞURAL

KHK Başkanı

9

Hükümetin sınavsız öğretmen alımı baskısına karşı direnmeye devam ediyor. Bakalım ne kadar başarılı olacak?

Aslan BIÇAKLI

Türk-Sen Başkanı

7

Bazı sendika başkanlarının oyununa gelmedi ve Brüksel'e eylemine katılmayacağını açıkladı

Sağlık Bakanlığı

1

Sağlıkta iyiye gidiş var açıklamalarına rağmen devlet hastanelerinde hala ilaç sıkıntısı yaşanıyor

İskele Belediyesi

1

Bölgedeki birçok restoranaı tüm uyarılara rağmen kaçak çalıştırılıyor. Denetim neredeyse hiç yok.(Bölge halkının isteği üzerine)

Dekor

Akşam yemeği esnasında çocuk babasına sorar.
-Kaç çeşit kadın göğsü vardır?
Baba şaşkınlık içinde cevap verir.
-'Yavrum 3 çeşit göğüs vardır;
Bayan yirmilerde ise aynı kavun gibidir, yuvarlak ve sıkı.
Otuz ve kırklardaysa armut gibidir güzel durur fakat biraz sarkıktır.
Elliden sonra ise aynı soğan gibidir.
-Soğan mı??
-Evet, onlara baktığında seni ağlatırlar.
Adamın karısı ve kızı masada çileden çıkar ve kızı annesine sorar.
-'Anne kaç çeşit erkek organı vardır?'
Anne biraz gülümseme ile cevap verir.
-'Yavrum 3 çeşit erkek organı vardır.
Erkek yirmilerde ise aynı meşe ağacı gibidir, sert ve güçlü.
Otuz ve kırklarda ise ıhlamur ağacı gibidir, esnek ama kullanışlı.
Ellisinden sonra ise aynı yılbaşı ağacı gibidir.
-'Yılbaşı ağacı mı?'
-'Toplarla süslenmiş ama sadece DEKOR!...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları