KKHY'nin internet sitesini bile kapattılar!

Yayın Tarihi: 12/04/11 12:00
okuma süresi: 7 dak.
A- A A+

KTHY'nin iflas ettirilip kapatılmasının akabinde gözlerimiz yollarda yeni şirketimiz KKHY'nin kurulmasını bekliyoruz.

Bakan Mart ayında dedi hadi hesabı tutturamadı!

Nisan'ın da ortasına geldik nerdeyse...

Çok büyük bir ihtimalle bu ay da geçecek ve umutlar önümüzdeki aya kalacak...

Adam gibi ortaya çıkıp bir basın toplantısı yapsalar, perde gerisinde olanları anlatsalar bu kadar tepki toplamayacaklar, aksine kamuoyu ve basının da desteğini alacaklar...

Ayrıca bunun yanında sınava çağrılan eski KTHY çalışanları da en azından akıbetleri konusunda bilgi sahili olabilecekler.

...

KKHY kimine göre birkaç ay içinde kurulacak, kimine göre ise ölü doğacak ve hiç kurulmayacak.

Şirketin hissedarı olan ve aldıkları hisselerin yüzde 25'ini ödeyen iş adamlarımızın da şikâyetlerine bakılırsa sakat doğum kaçınılmaz.

Birçoğunun hisselerini geri vermek için hareketlendikleri ve bu işe inançlarını kalmadığını üzülerek duyuyoruz.

Bunda başka uçak şirketlerine yapılan kıyaklar, yeni kurulacak olan şirketin pasta payının azalması gibi birçok neden gösteriliyor.

Ayrıca İngiltere'de bir kişinin şirketin isim hakkını alması, uçuşların buraya yapılmaması tehlikesini de beraberinde getiriyor.

...

Güler misiniz yoksa ağlar mısınız bilemeyiz ama alın size başka bir skandal;

KKHY'nın şirket kuruluşu bir muammaya dönüşürken, www.kkhy.com sitesinin isim hakkının başka bir firma tarafından alınması ve KKTC turizminin pazarlanmaya başlanması da, bizim bu işler nasıl ciddiyetsiz olduğumuzun bir göstergesi.

Yeni havayolu şirketi isim hakkını İngiltere'de birine kaptırırken, site ismini de Türkiye'de bir turizm şirketine kaptırdı!

KKHY'nın aylar önce alması gereken, www.kkhy.com sitesi isim hakkını da Plazma Tur adlı bir turizm şirketi alarak, bu konuda elimizi kolumuzu bağladı.

İlgili şirketin Türkiye, Fransa, Kanada ve Dubai'de acenteleri var ve A grubu sehayat acentesi belgesine sahip. Ayrıca Türk Milli Takımı ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi seyahat acentesi olarak faaliyet gösteriliyor.

...

Hangi bir işi doğru ve düzgün bir şekilde yapacağız ve bununla gurur duyacağız bilemiyoruz ama çağrımız Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner'edir;

KKHY hakkında sizin bildiğiniz ama bizim ve kamuoyunun bilmediği konuları açıklamak boynunuzun borcudur!

Mart'ta uçacak dediğiniz şirket değil uçmak, daha şirketini bile kuramamıştır...

İngiltere seferleri biri charter diğeri tarifeli olmak üzere başka iki şirkete peşkeş çekilmiştir.

Türkiye'den yeni şirketlerin de devreye girmesi ile Türkiye uçuşlarındaki pastada da önemli bir küçülme söz konusudur.

Şirketin bir internet sitesini bile başkalarına kaptırdığı bir ortamda, bu ciddiyetsizlik ve bana necilik sonunda eğer kurulursa bu şirket nasıl kar edecek ve KKTC turizmine hizmet edecektir...

Ve tabi ki KTHY eski çalışanlarının durumu;

Çadır hayatına mahkûm edilen bu insanların sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, geriye kalanlar ne zaman ve nerelerde istihdam edilecektir?

Okur Görüşü
'Birbirimizi şeytan görmeye başladık'

'Levent Bey, Halkımıza son seçimlerde hedefler koyduk, proje sunduk ve dedik ki bırakın turuncu, yeşil kurdele aşkını da gelin KUSURSUZ BİRLEŞME'Yİ gerçekleştirelim. Ama biz askeriz diye sıkı yönetimden mi çekindiler, menfaat sunmadık diye dillerimiz mi uymadı, biz mi beceremedik bilmem, ama sonuçta dinlemediler, dinletemedik.Bireysel menfaatler için yine boş vaatlere teslim oldular.Demek ki Halkımız henüz; Zengin - fakir , Türkiyeli - Kıbrıslı, sağcı - solcu, milliyetçi - vatan haini demeden her kesimi kucaklayacak, İç Yürütmeye başkanlık edip, telafisi zor, gelecek nesillerin haklarından yenmesine varan, uyduruk, pasif ve tamamen belli kitle ve görüşlerin kazanımlarına hitap eden, uzun vadede Milli Dava kondisyonumuza Güney Kıbrıs'takilerden fazla zarar veren karar ve uygulamalara fırsat vermeyen,Başta Anavatanımız (Ne yazık ki birbirimizi şeytan görmeye başladık) ve diğer tüm dış ilişkilerimizde onurlu, karşılıklı saygı ve güvene dayanan, karşılıklı menfaatlerin dengeler içinde korunduğu bir sürece yürüyen ve yürüten Cumhurbaşkanına ihtiyaç duymuyor.

Demek ki Halkımız Halinden Şimdilik Memnun. Dikkat edin daha kurdeleciklerini arabasından sökmeyen, sökemeyenler var. Bir dönem deneseydik yeni değişim sürecini, bu kirlenmemiş düşünceleri hayata geçirmeyi, merak etmesindi halkımız,1.Müzakereler en kötü halde bile bu halde olacaktı çünkü ipler başkalarında ama,2.İçte ve dış ilişkilerdeki her konuda; şu ana kadarki tecrübe ve birikimlerin yuvarlak masalarda birleşme, tartışılma ve ortak toplumsal paydalara birlikte yürüme, huzur ve umutla üretme süreci başlayacaktı. Olmadı, biz çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edecek, halkımız inşallah ihtiyaç duymaz ama duyarsa da vereceği her göreve hazır olacağız. Levent Bey, Sizin ve bizim gibi duyarlı insanlarımız daha çok vardır diye düşünüyor ve gözlemliyorum. Sabır ve ihlâs bizleri başarıya götürecektir. Saygılar...'
(M.K.TÜMKAN)

İlişki

Orta yaşlı çiftin dünyalar güzeli iki kızı vardı ama gönülleri bir erkek çocuk arzuluyordu hala. Son bir deneme yapmaya karar verdiler.
Kadın hamile kaldı.
Doğum günü sağlıklı bir erkek dünyaya geldiğini duyan baba neşeyle hastaneye koştu ama o güne dek gördüğü en çirkin bebekle karşılaştı.
Karısına: "İmkanı yok, bu bebeğin babası ben olamam.
İki melek gibi kızdan sonra... Kızmayacağım, itiraf et, arkamdan bir işler çevirdin değil mi?" diye sordu.
Kadın tatlı bir gülümseme ile cevap verdi:
" Bu sefer değil hayatım

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları