Yeter ki partili ol!

Yayın Tarihi: 15/04/11 12:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

"Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, ben de artık ülke genelinde bir takım tasarruf tedbirlerinin alınmasına inananlardanım. Bunun için de elimden gelen katkıyı koymaya çalışıyorum. Ama benim esas derdim, bu yapılırken adil olarak yapılması, eşit olarak yapılması, acıyacaksa herkesin elinin acıması."...
...

Bu yazım 15 Eylül 2010 tarihli "Emekliden kes, partiliye dağıt!.." başlıklı yazımdan bir alıntıdır.

O yazının konusu vatandaşın maaşından kesinti yapan, her gün resen vergi yağdıran Hükümetin bunlardan elde ettiği paralar ile kendi yandaşlarına kaynak aktarması ile ilgiliydi.

O yazıma konu haberde; Bakanlar Kurulu 03 Eylül 2010 tarihinde bir karar alarak; "KKTC Başbakanlığı'nda, çalışma hayatının düzenlenmesi ve sivil toplum örgütleri ile ilişkiler konusunda her türlü rapor, istatistikî çalışma yapmak için INTEROCEANIC Danışmanlık Ltd. ile bir yıllığına AYLIK 4.000 TL + %16 KDV" sözleşme imzalanmıştı. Şirket ortakları o günkü haberimde resmi evraklar ile açıkladığım üzere UBP nin Lefkoşa bölge sorumlularından MEHMET DARBAZ ve kızı AYTEN DARBAZ.

Şirket o günden bugüne imzalanan sözleşmeye göre devlet bütçesinden 28.000 TL sı ödenek almıştır. Üstelik 28.08.2010 tarihinde kurulan bu şirket Devlet ile 03.09.2010 tarihinde sözleşme imzalamıştır.

Bu sözde şirket bugüne kadar hiçbir çalışma ortaya koymamıştır. Ayrıca devlete hiçbir rapor da sunmamıştır.

Bu da yetmezmiş gibi MEHMET DARBAZ 30.03.2011 tarihinde alınan bir Bakanlar Kurulu ile Sn. MEHMET DARBAZ "Atlasjet Havacılık A.Ş nin KTHY yolcuları için yaptığı seferlerin fiyat tespitini yapmak için görevlendirilmiştir.

Bu olay hükümetin nasıl yönetildiğinin en basit örneğidir. Tarafçılık ve adam kayırmacılığın ise en somut örneğidir. Bakanlık dağıtmak ile uğraşan Hükümet, ihale dağıtımından sonra artık görev de dağıtmaya başlamıştır.

Hükümetin niçin hızla irtifa kaybettiğini merak edenlere ithaf olunur!

Kemal TÜRKER

Tenisçi

10

Güney Kıbrıs'ta yapılan tenis turnuvasında grubunda şampiyon oldu

GİAD

9

Lapta Huzurevi'ne yaptıkları katkı ve bağışlarından dolayı

Sağlık Bakanlığı personeli

8

Kan bankasına yaptıkları kan bağışı dolayısıyla diğer daire ve kamuoyuna örnek teşkil ettiler

Anıtlar Yüksek Kurulu

7

Yasal olmayan Liman Casino inşaatını geç de olsa durdurma kararı aldılar

DAÜ Rektörlüğü

1

Bazı yönetici ve personelin internet erişimlerini kapattığı için

Kredi kartı

Uluslar arası bir toplantı için bir Alman, bir Fransız, bir İngiliz, bir İtalyan ve bir Türk Atina'da tavernaya giderler.
Biraz sonra bir dansöz sahne alır. Alman'ın önüne gelip bel kıvırmaya başlar.
Alman ne yapacağını bilmez. Türk Alman'a para basmasını söyler.
Alman cüzdanını çıkarır ve 100 Euro'yu dansözün sağ sütyeninin içine sokar. Dansöz Fransızın önüne gelir. O da 100 Euro'yu dansözün sol sütyeninin içine sokar.
Sıra ingilize geldiğinde o da 100 Euro'yu dansözün göbeğine yapıştırır.
İtalyan'da 100 Euro'yu dansözün alnına yapıştırır.
Sıra Türk'e gelir. Türk cüzdanını açar bakar ki beş para yok.
Dansöze arkasını dönmesini ve eğilmesini söyler.
Dansöz eğilince külotunu aşağıya indirir ve cüzdanından çıkardığı kredi kartını dansözün popsunun arasından geçirir ve şöyle der;
-"Çek istediğin kadar!."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları