"Kusura bakma seni öldüreceğim!"

Yayın Tarihi: 04/07/11 08:00
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

Afrika'ya bir kez daha geçmiş olsun…

Bu kaçıncı kezdir geçmiş olsun diyoruz sayısını unuttum ama haberi duyunca dehşete düştüm, Şener Levent'in açıklamasından sonra ise kafayı yiyordum az daha!

Bu dingili kopmuş memleket nereye gidiyor ya da götürülmek isteniyor bilemeyiz ama adam kapıyı çıkıyor ve Ali Osman'a 'kusura bakma' deyip silah sıkıyor!

Manyak mıdır, psikopat mıdır, bunun ötesinde bir şey midir nedir?

Kapıyı çal, karşına çıkan adama kurşun sık!

Artık bu memlekete Teksas bile demek az gelir…

Hele de sıkılan kurşunun karşısında bir gazete ve bir gazeteci varsa, aynı gazeteye defalarca saldırılar düzenlenmişse ve hiçbir koruma önlemi alınmamışsa, bu memlekette güvenlik sorunu vardır ki bu sadece o gazeteyi değil, bundan böyle tüm camiayı etki altına almak olarak da düşünülebilir.

Yine Şener Levent'in anlatımıyla, adamın 'Ankara ile iyi geçinin' diye daha önceden tehditte bulunması, ne yazıktır ki Ankara'yı da zan altında bırakır…

İnsanın aklı ister istemez geçen aylardaki bombalama olaylarına gidiyor…

Bombacı yakalandı ama azmettirenden ses seda yok!

Adam belli ki parayı almış, bombayı patlatmış…

Bu olayda bundan farksız değil!

Polisi de zanlıyı yakalamasından dolayı kutlarız ama bu yetmez…

Buna silah sıktıran perde gerisinde kim ya da kimler var?

Bunu da kısa bir sürede ortaya çıkarırsa ne ala…

Yok diğerleri gibi, iş sürüncemede kalıp da silahı sıktıranlar ortaya çıkarılmazsa, artık bundan bütün meslektaşlar, soğuk bir silah namlusunu enselerinde hissedeceklerdir…

Geçen hafta polis gününde Polis Genel Müdürü Günay Özan, bazı yetersizliklerin olduğundan yakınmıştı…

Yakındı ama kimse tınmadı!

Eğer bir ülkede en güvenilir kurumların başında olan bir teşkilatta eksiklikler varsa ve bu dile getiriliyorsa, devletin bu konuda zafiyeti vardır demektir…

Yetersiz olan polis, suçları ortaya çıkarmakta da yetersiz olur ve bunun da ceremesini ülke halkı çeker!

Umarız bu yetersizlikler Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı tarafından hiç gecikilmeden giderilir ve halkın güveninde de eksilme olmaz!
Ve yine umarız ki polis bu kez tüm yetersizliklere rağmen, azmettireni bulur ve ortaya çıkarır da bu işlerin arkasındaki karanlık güçleri hepimiz tanırız.

Afrika'ya bir kez geçmiş olsun diyoruz…

Ali Osman ve Şener Levent'e de…

Hatta tüm camiaya geçmiş olsun!

Devletin koruyamadığı gazeteciler de artık kendi önlemlerini alsınlar…

Bu işin şakası kalmamıştır!

Hasipoğlu: Zan altında kaldık!

UBP Genel Sekreteri Ertuğrul Hasipoğlu, gazinocuların UBP'nin transfer ettiği bir vekilin parasını ödedikleri yönündeki açıklamalarında sonra, kendisinin de zan altında kaldığını söyledi.

Son dönemde UBP'ye geçen bir vekil olarak kendisinin de bazı yayın organlarında adının anıldığı, bu yüzden gazinocuların hangi vekil için transfer parası verdiklerini açıklaması gerektiğini, eğer bunu yapmazlarsa yargının olaya el atmasının şart olduğunu ifade etti.

Çeto: Gümrükte geçici memur olmaz!

Gümrük Çalışanları Sendikası (Güç-Sen) Başkanı Memduh Çeto, gümrük dairesine geçici memur alımının kabul edilemez bir davranış olduğunu söyledi.

Partizanlık adını hükümetin devlet dairelerinde seviyeyi iyice düşürdüğünü de belirten Çeto, madem ki artık gümrük dairesine geçici çalışan almaya başladılar, bundan böyle vekillerin makamına da geçici istihdam yapılmasını, kim bilir belki de böylelikle yıllardır bekleyen yasaların geçebileceğini kaydetti.

Mali polisin ilk hedefi gazinolar!

Geçtiğimiz günlerde eğitimden geçip sertifikalarını alan mali polisin ilk hedefinin gazinoların hesapları olacağı söyleniyor.

Bazı gazino sahiplerinin hesap işlemlerinin maliyeden kaçırdığı ve bunu kendi adlarına değil de bazı çalışanlara açtıkları gizli hesaplarla yaptıkları iddia edilirken, konunun Maliye Bakanlığı'nın bilgisinde olduğu ve operasyonların çok yakında başlatılacağı söyleniyor.

Taş

Sicilya'nın bir kasabası varmış ki kadınları hiç rahat durmaz, ikide bir kocalarını aldatırlarmış. Kasabanın yaşlı papazı kocasını boynuzladıktan sonra doğru günah çıkartmaya gelen bu kadınlardan bıkmış…

'Papaz efendi, şeytana uyup kocamı aldattım. ' diyerek karşısına geçip günah çıkartmak istediklerinde papaz sinirlenir 'ayıptır

Günahtır. Boyuna kocamı aldattım diye geliyorsunuz, bari ayağım taşa takıldı deyin ben anlarım…' demiş…

Kadınların da işine geldiği için artık kimse kocamı geyikledim demez papaz efendi ayağım taşa takıldı diyerek konuyu açarlarmış…

Derken yaşlı papaz ölmüş, yerine bir başka papaz gelmiş ve bakmış ki kasabanın kadınları aşırı derecede namuslu. Taşa takılıp

düştüklerinde oraları buraları açılıyor diye günah çıkartmak istiyorlar…

Doğru belediye başkanına gidip durumu anlatmış ve derhal kaldırımların düzgün olarak onarılmasını istemiş ama duruma vakıf olan

başkan katılırcasına gülmeye başlayınca papaz şaşırmış ve şöyle konuşmuş:

-Sayın başkan gülüyorsunuz ama en çok da sizin eşiniz taşa takılıyor…Lütfen yani!.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları