Arıcılar Birliği başkanına ciddi suçlamalar!

Yayın Tarihi: 14/10/11 07:00
okuma süresi: 5 dak.
A- A A+

"Şunu özellikle belirteyim ki, MEDPOL LTD şu anda KKTC piyasasında hayvan sağlığı alanında faaliyet gösteren ve alanında dünyanın en saygın firmalarından olan PFİZER ANİMAL HEALTH USA, FORT DODGE ANİMAL HEALTH USA, VETOQUİNOL FRANCE gibi dünya devlerinin KKTC temsilcisidir ve bundan da fazlası ile de gurur duyuyoruz.

Eriş Çoban ile defalarca görüşüldü ve hatta buna sayın ATA KASAPOĞLU da şahittir.

Bize şu anda hem ülkemizde ve hem de tüm dünyada arıcılıkta varroa ile mücadelede en yaygın olarak kullanılan ve BAYER firmasının ürettiği CHECK MİTE PLUS isimli ürünü tedarik edip edemeyeceğimizi, bu ürüne ülke arıcısının ihtiyacı olduğunu zaman zaman arıcının bu ürünü Güney Kıbrıs'tan tedarik ettiğini söyleyip yardım istediler.

Yaptığımız araştırmalar neticesinde bu ürünü üreten firma bu ürünün KIBRIS temsilcisinin güneyde faaliyet gösteren bir firma olduğunu bize bildirdi.bu bilgiyi biz Eriş Çoban'a ilettik ve bu konuda kendilerine yardımcı olamayacağımızı ama yine bu konuda ürün üreten farklı firmalarla görüştüğümüzü ve netice alınca tekrar onları bilgilendireceğimizi söyledik.

Araştırmalar neticesinde İngiltere'de faaliyet gösteren VITA isimli bir firmada benzer bir ürün bulduğumuzu ve eğer ilgilenirlerse ve de firma kabul ederse bu ürünü ithal edebileceğimizi kendilerine ilettik.

Bize olur verildi ve biz şirketle temasa geçtik, fakat hayretle şunu öğrendik firmanın KKTC temsilcisi Eriş Çoban olduğunu ve geçmiş yıllarda Eriş Çoban'ın hayvan sağlığı ürünlerini ithal yetkisi olmadan tahminen yolcu beraberi ve gümrüğe beyan edilmeden kaçak olarak ülkeye bu ürünü getirdiği bilgisi bize geldi.

Bir süre sonra 26.09.2011 tarihinde Gümrük ve Rüsumat Dairesi, Ticaret Dairesi ve Veteriner Dairesi'nden olmak üzere toplam üç kişilik bir ekip tarafından depomuzda kaçak ilaç bulundurduğumuz gerekçesi ile arama yapılmış fakat hiçbir emareye rastlanmamıştır.

İkide bir sayın Maliye Bakanı'nı, sayın Gümrük Rüsumat Dairesi Müdürünü göreve çağıran bu zat kimdir, kendisini kimin yerine koyuyor ve haddini aşarak kamuoyunu rahatsız ediyor.

Bu zat kim bir ki, Arıcılar Birliği'nin tüzüğünde olmadan birlik başkanlığı kisvesi altında ticari bir takım faaliyetlerde bulunup şahsi menfaat elde edip cebini dolduruyor.

Bu zat kimdir ki ve gücünü nereden alıyor ve Vita isimli firmadan CIF Ercan havaalanı (yani Ercan havaalanı teslim) 11,20 Euro'ya aldığı APİSTAN isimli ürünü arıcıya yardım diye %100 karla satıp cebini dolduruyor?

Bu zat kimdir ki ilaç satma yetkisi olmadan arıcılar birliğini kullanarak orada ilaç ve bazı kimyasalları satabiliyor veya bu zatın arkasında kim ve kimler var ve acaba neyi beraberce paylaşıyorlar…

Teşekkürler…"

(Yener KAPTAN
MEDPOL LTD DİREKTÖRÜ)

Güneş'teki yazı UBP'yi fena karıştırdı!

Güneş Gazetesi'nin 12 Ekim 2011 tarihinde Hüseyin Alasya'nın köşesinde Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu ağır bir dille eleştirmesi Eroğlu-Küçük arasında bir süreden beri yaşanan gerginliği doruk noktaya çıkardı.

Hüseyin Alasya "KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu kendi bindiği dalı kesme uğraşında" başlığı ile yazdığı köşe yazısında Eroğlu'nun açıklamalarıyla İrsen Küçük hükümetini yıpratmaya çalıştığını ifade etti.

Eroğlu'nu ayrıca ABD'nin korunması istediği kişileri Cumhurbaşkanlığı çatısı altında korumakta olduğunu iddia etti.

Eroğlu ailesini fazlasıyla üzen bu yazı sonrasında Hüseyin Alasya'nın gazetedeki yazılarına son verilmesinin istendiği ancak buna Başbakan Küçük ile eşinin şiddetle karşı çıktığı ve yazara sahip çıktıkları belirtiliyor.

Izgara

Evleneli 15-20 sene geçmişti…

Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası "Hanım hanım"diye seslendi.

"Ne kadar şişmanladığının farkında mısın, iddiaya girerim popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor..."

Seslenmekle de kalmadı. İçerden mezurayı getirdi.

Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü..

"Bak" dedi...

"İkisi de nerdeyse aynı" Kadın sesini çıkarmadı.

Bütün gün de somurttu oturdu.

Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.

"Ne dersin bir sevişmeye.."

Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:

"Manyak mısın sen..

Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları