"Ben bakan, sen müsteşar..."

Yayın Tarihi: 18/11/11 07:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

ÖRP'den istifa eden üst düzey yöneticilerinin DP'ye geçme olayındaki sır perdesi aralanmaya başladı.

İstifaların arkasında bambaşka şeyler var!

Hatırlanacağı üzere istifalardan iki sonra ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı, biraz kaçamak bir açıklama yapmış ve istifaların DGP ile yapılan işbirliği görüşmelerinden dolayı olabileceğini ima etmişti.

Oysa istifaların bu olayla ilgisi bile yok!

İstifaların nedeni aslında bir ay öncesine dayanıyor;

Vadili'de Şahin Sapsızoğlu'nun evinde yapılan MYK toplantısından sonra Genel Başkan Turgay Avcı, Hüseyin Alanlı ile Sinan Bağdatlı'yı kendi evinde davet ederek çok özel bir görüşme yaptılar.

Bu görüşmede, Turgay Avcı UBP ile bir koalisyon ortaklığının olasılığından bahsetti ve bunun gerçekleşmesi halinde kendisinin bakan olacağının kesin olduğunu, bakan olduktan sonra ise Hüseyin Alanlı'yı müsteşar yapacağını vaat etti.

ÖRP'den kopma operasyonu bu geceden sonra hareketlendi ve her iki partili de UBP ile işbirliğinin partinin sonu olacağını parti içinde yayarak istifa listesi hazırlamaya başladılar.

Aslında olayın bir başka boyutu daha var;

ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı, bir yandan DGP Genel Başkanı Tahsin Ertuğruloğlu ile işbirliği yemeklerine katılırken, diğer yandan UBP ile de dirsek temasında bulunuyor ve parti içinde kendine yakın olan arkadaşlarına 'Tahsin'den bir b.k' olmaz diye şikayette bulunuyor.

DP'yi de miyadını doldurmakla suçlayan Avcı'nın asıl hedefinin UBP ile bir işbirliği olduğu da böylelikle su yüzüne çıkıyor.

Şimdi Turgay Avcı'yı bu konuda açıklama yapmaya davet ediyoruz.

Mimoza Otel'in tahliyesini geciktiren icra memuru kim?

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gücafer'in iki avukatı silahla tehdit edip Güney'e kaçmasının ardından perde gerisinde kalan bazı olaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Mimoza Otel'in tahliyesinin aslında borcun ödenmediği 2007 yılında başlatıldığını ifade eden kaynaklarımız, kıdemli bir icra memurunun tam dört yıldır tahliye işlemlerini yapmamak için çeşitli bahaneler uydurduğu ve böylelikle geciktirdiği iddia ediliyor.

İlgili memurun yapılan soruşturmada yolsuzluk olaylarına da karıştığı bildirilirken, konunun bakanın da bilgisi dahilinde olduğu söyleniyor.

Şimdi Sayın Tatar'a soruyoruz;

Mimoza Otel'in tahliye işlemlerini geciktiren ve rüşvet aldığı da bilinen memur kimdir?

Rüşvetçi memurunuzun adını siz mi açıklayacaksınız yoksa bu işi bize mi bırakıyorsunuz?

Özel Kalem'in eşi istihdam edildi, ortalık karıştı!

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Özel kalem Müdürü Koralp Şerifoğlu'nun eşi Özlem Şerifoğlu'nun Mağusa Çalışma Dairesi'nde istihdam edilmesi KTHY eski çalışanları arasında infialle karşılandı.

Özel kalemin eşinin kızlık soyadı olan Özlem Keser ismiyle istihdam edildiği söylenirken, konuya tepkisini koyan KTHY eski çalışanları, Özlem Keser'in de eski bir KTHY çalışanı olduğunu ancak, istihdam için yüklü bir maaşı olan birinin eşinin istihdam edilmesinin tek kelimeyle rezalet olduğunu ifade ettiler.

Dikkat!

Amerika'da ölen bir kadın için kilisede cenaze töreni düzenlenmişti.

Tören sonunda cenaze görevlileri tabutu taşırken, tabutun ön bölümünü yanlışlıkla kilisedeki sütunlardan birine çarptılar.

Bu olaydan sonra tabuttan bir inilti sesi duyuldu.

Tabut açıldı ve öldüğü sanılan kadının yaşadığı anlaşıldı.

Bir süre hastanede tedavi edilen kadın iyileşti ve 10 yıl daha yaşadı.

10 yıl sonra öldüğünde ise cenaze töreni yine aynı kilisede yapıldı.

Tören sonrası görevliler tabutu taşırken, kilisedeki aynı sütunun önüne geldiklerinde, ölen kadının kocasının, arkalardan sesi duyuldu;

"Lütfen sütuna dikkat ediniz......."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları