Pazarlık...

Yayın Tarihi: 09/11/14 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+
KARAR VAKTİ GELDİ:
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin güçlü adaylarından Sibel Siber ve Mustafa Akıncı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu sondajlara devam ediyor. Kamuoyunun büyük bir bölümü aday olacağına kesin gözüyle bakarken 'kazanamayacağı yarışa girmez' diyenler de yok değil.




DEDESİNİN GÜLÜ:
Kıbrıs Türk medyası ve sor dünyasının önemli isimlerinden Ertan Birinci Meliz bebeği kucağından indirmiyor. Ülkenin en genç dedeleri arasında yerini alan Birinci bu arada oğlu Tekin Birinci'yi de tahta oturtmaya hazırlanıyor.



GÜLEN GÖZLER SELFİSİ:
Aktif siyasette olmasa da ağırlığı her zaman hissedilen Meral Eroğlu ile iletişim uzmanı Özdemir Toker'in samimiyetini bilmeyen yok. Ama bu resim var ya hele de gülen o gözler başka yoruma gerek var mı?



YARIM ASIRA NE KALDI:
Türk Ajansı Kıbrıs'ın gediklilerinden müdür muavini başarılı gazeteci dostumuz Selim Kumbaracı yarım asıra bir kala yaş gününü ajanstaki arkadaşları ile böyle kutladı. Nice mutlu yıllara.


BAŞARILAR HEP SENİN OLSUN:
Yılın başarılı genç iş kadını ödülüne layık görülen Deniz Gürgöze sadece iş dünyasında değil dostluk ve arkadaşlık kavramlarında da oldukça başarılı. En zor durumlarda bile yüzünün gülümsemesi ise başka bir özelliği.


İSTİHDAMLARI TEĞET GEÇTİ:
EL-SEN Genel Başkanı Çağlayan Cesurer ciddi görünümünün aksine sosyal hayatı epey canlı ve sevecen bir yapıya sahip. Tek kusuru yapılan son istihdamlarda yeteri kadar sorgulayıcı olmaması.


İNTİKAM YAKIŞMADI: CTP
Genel Sekreteri Kutlay Erk Kıb-Tek'e yapılan istihdamlarda UBP'nin işten attığı CTP'lileri istihdam ettiklerini açıklayınca ortalık toz duman oldu. Cesur açıklamasından dolayı kutlarız ama iki yanlışın bir doğru etmediğini de gözden kaçırmamak gerek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları