Pazarlık

Yayın Tarihi: 23/11/14 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

ÜÇÜ BİR YERDE

Kıbrıs Postası internet gazetesinin 13. Kuruluş yıldönümünde devletin zirvesi gazetemizi yalnız bırakmadı. Hele bir kare vardı ki Başbakan Yorgancıoğlu konuşuyor 3 Cumhurbaşkanı adayı dinliyor. Akıncı gülüyor, Siber hiç değişmeyen gülen gözleriyle dinliyor Eroğlu ise sanki de kafasında başka şeyler düşünüyor.

BU DA GÜLEN YÜZÜ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, dün öğlen saatlerinde Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yemekte buluştu. Merak konusu olan ise şu, gülen bir yüzle İstanbul'a giden Eroğlu büyük ihtimalle b hafta içinde adaylığını açıklayacak ya da 'ben yokum' diyecek…


İNDİRİM VAR MI İNDİRİM

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy KKTC Telsim genel müdür yardımcısı Fevzi Tanpınar ile sabah kahvaltısında buluştu. Taçoy, Telsim'den indirim isterken Tanpınar da bakana 'tostunuz soğumasın' cevabını verdi. Acaba ne demek istedi?


SULAR GİBİ AZİZ OLUN

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek bakanlığının 41'nci gününde Ankara'dan su müjdesini verdi. Tam iki ay sonra Türkiye'den şerbet gibi su gelecek ama dağıtımı nasıl yapılacak o işte bakanın da uykularını kaçırıyor.

AMAZONUN İSYANI

Seçim kaybetmesine rağmen siyasetten soğumayan Mağusa'nın sevilen ve dobra simalarından Afet Özcafer DP-UG Kadın Kolları Başkanlığına hazırlanıyor. Ama yine de çıktığı televizyon programlarında sözünü dudaktan esirgemiyor.

BU İŞİN AYIBI YOK

UBP Genel başkanlığı için önce gizliden nabız yoklayan Ünal Üstel artık gizliliği bir yana bırakıp kartlarını ortaya açtı. Örgüt başkanlarını ve üyeleri ile bire bir temasta olan Üstel'e gösterilen ilgi hiç de fena değil…

SİNİRLER GERGİN

İki dönem Gönyeli başkanı olan ve üçüncü dönemde de kazanan Ahmet Benli cephesinde şu sıralar sinirler iyice gerildi. Benli'nin ceketinin sol iç cebinde bir kağıt duruyor. Onu çıkarırsa ortalık toz duman olacak gibi görülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları