Pazarlık

Yayın Tarihi: 30/11/14 08:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

ZORU SEÇTİ

Son günlerin en büyük merak konusu onun aday olup olmayacağıydı. UBP ve DP'nin desteğini arkasına aldığını söyleyerek son noktayı koydu. UBP ve DP'ye ne kadar hakim olacak bilinmez ama önünde çok rahat ve huzurlu bir yaşam varken o zoru seçti.



MADALYA İSTERİM

Siyasetin renkli siması Cemal Bulutoğluları her nedendir bilinmez ama yakın dostlarından madalya istemeye başlamış. Hem insan olacak diyor hem de şereflisinden. Onurlu olmazsa kabul etmeyecekmiş!


TOKMAK BENDE

Basının sevilen ve başarılı isimlerinden Özgül Mutluyakalı Meclis'te görev yaptığı bir sırada meclis kürsüsünü boş görünce dayanamayıp çıktı ve tokmağı ele geçirdi. Acaba o tokmakla kimlerin kafasına vurmak içinden geçti dersiniz?

İNCE HESAP

Siyasette kırgın ve küskünlerin adayı olarak bilenen Kudret Özersay seçim kazanmaktan daha çok kimlere seçim kaybettireceğinin hesaplarını yapmaya başladı. Özellikle de sağ oylardan çok fazla çalacağa benziyor.

ERKEN EMEKLİ

Yeni bir gazete çıkarma hazırlığında olan Ertan Birinci bunu da gerçekleştirdikten sonra emir komutayı oğluna devredip kendini tamamen torununa adayacağını söylüyor. Siz inandıysanız ben de inandım.

SÖZ SENETTİR

DP'nin kurucu ve kurmaylarından Erhan Arıklı partisinin aday çıkarmaması halinde kendisinin en azından ilk turda aday olacağını açıklamış ve bu konuda söz de vermişti. Şimdi bütün gözler onun üzerinde.

BOYNUZ KULAK MESELESİ

Kıbrıs Türk basınının duayenlerinden Süleyman Ergüçlü'nün minik kızı Hazar büyüdü ve gencecik yaşına rağmen Türkiye'nin aranan film ve reklam sanatçılarından birisi olmayı başardı. Kazancının ise babasını epey katladığı söyleniyor. Allah nazarlardan korusun.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları