Pazarlık...

Yayın Tarihi: 18/01/15 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

AİLE SAADETİ:

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı Çarşamba akşamı deyim yerindeyse tam bir şov yaptı. Bu resmin özelliği ise Akıncı ilk kez tüm aile fertleri ile basın ve kamuoyunun önüne çıktı.


UBP GENÇLİĞİ ALARMDA

Cumhurbaşkanlığına adaylığı konusunda yaşından dolayı sürekli eleştiri alan Derviş Eroğlu bu tablo ile eleştirenlere cevap vererek 'ben yaşlı olabilirim ama destekçilerim genç' demeye getirdi…


KENDİNİ SEVDİRDİ:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ne kadar oy alacağı en fazla merak konusu olan Kudret Özersay seçim gezilerinde sempatikliği nedeniyle kendini sevdirmesini biliyor. En çok da partilerin küskünlerine güveniyor.



ŞIKLIK ONA YAKIŞTI

Seçim sürecinde parti küskünlerine büyük önem veren Sibel Siber'in giyim tartı aday olduktan sonra tamamen değişti. Kendini profesyonel ellere bırakan Siber'e mekana göre giyim tarzı uygulanıyor.


KAFASI KARIŞIK

Daha önce 'Eroğlu adaysa ben de adayım' diyen İrsen Küçük, adaylık konusunda hala bir karar veremedi. Hedef kitlesi UBP'nin küskünleri ama bu da seçilmek için yeterli değil. Büyük bir ihtimalle başka bir adaya destek vereceği iddia ediliyor.

ÖRNEK MÜDÜR: Bekirpaşa Lisesi Müdürü Hüseyin Cumaoğlu bir ilki gerçekleştirdi ve okulda cep telefonu kullanmayı yasakladı. Şimdi bu harekatın bütün okullara sıçraması bekleniyor.




DAMAT DEĞİL ARKADAŞ

Bir dönemin siyasetteki kilit isimlerinden Kemal Deveci ile damadı gazeteci kardeşimiz Oshan Sabırlı öyle bütünleştiler ki ortaya çok iyi dost iki insan görüntüsü çıktı…Kadehler iyi günde ve kötü günde temennisi ile kalkıyor

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları