Pazarlık...

Yayın Tarihi: 25/01/15 07:00
okuma süresi: 2 dak.
A- A A+

YEMEKTE BİLE DÜŞÜNCELİ:

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ülke sorunlarının bu kadar yoğunlaştığı bir dönemde bile sosyal hayatta hiçbir etkinlikten mahrum kalmıyor. Ama artık eski neşesi yok kafası yoğun ve düşünceli. Partililerine göre de Haziran ayında bir kez daha genel başkanlık için aday olmayacak…

SOSYAL MEDYA ONDAN SORULUR:

Sosyal medyayı en iyi kullanan Cumhurbaşkanı adaylarından Mustafa Akıncı bu avantajını oya çevirebilirse Nisan ayında nefes nefese bir seçim yarışı izleyeceğiz. Bu arada yaptırdığı anketlerde oylarının yüzde 40 civarında olduğu iddia ediliyor.

DERT ANLATIYOR:

Devlet Piyangolarının basım işlerini üzerine alan ve yeni bir teknoloji ile kamuoyunun karşısına çıkan Ali Bizden gittiği her yerde yeni sistemin faydalarını anlatıyor. Bu arada satışların da yüzde 30 arttığı söyleniyor.

TAVLA SATIŞLARI ARTTI:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tavla polemiği ortaya çıkınca piyasada tavla satışları arttı. Bu arada Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun tavla patilerinin de yoğunlaştığı gözleniyor.

ORGANİK TARIM:

Eski Meclis Başkanı Hazan Bozer siyasetten neredeyse tam olarak çekildi. Alsancak'taki deniz kenarındaki evinin geniş bahçesinde organik tarım yapıyor ve hormonlu ürünlerden uzak yaşıyor.

KÜÇÜK AİLESİNDEN TAM DESTEK:

Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber seçimler öncesi Küçük ailesinin tam desteği ile yoluna devam ediyor. Aile ile akrabalığı da olan Siber ailesi özellikle sağ oylardan çok şey bekliyor.

EKRANIN EN YAKIŞIKLISI:

Diyalog TV'nin başarılı programcısı Hakan Yıldırım sadece basında değil zeybek oyununda da üstüne kimseyi tanımıyor. Yakın bir gelecekte en başarılı televizyoncular listesinde lise başı olmaya aday…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları