Pazarlık

Yayın Tarihi: 01/03/15 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+
EN BÜYÜK DESTEĞİ:

Yorucu geçen seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu kendi bölgesi olan Mağusa çarşısında gezisini büyük kızının koluna girerek yaptı. Siyaset bir yana bir insanın kızıyla kol kola yürümesi kadar daha güzel bir şey var mı bu hayatta?



BU NE SEVGİ YARABBİM:

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Arif Salih Kırdağ, seçim taktikleri almak üzere ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ı ziyaret etti. Bu fotoğraf ise özellikle sosyal medyada en fazla beğenilen fotoğraflar arasında yer aldı…



UFUKTA AKTİF SİYASET VAR:

Sadece basının değil siyasetin de nabzını tutan Ertan Birinci'nin torun selfilerinden sonra siyasi selfilerinde ki yoğunluğa bakılırsa çok yakında aktif siyaset de geliyor demektir. Ülkenin üç güzel insanının gözlerinin içi nasıl gülüyor değil mi?






HEDEF ADAM:

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu parti içinde şu anda en fazla eleştirilen kişilerin başında geliyor. Hoşgörü ve iyi niyeti, biraz da otorite sağlayamaması ile hedef adam ilan edilirken ne yazık ki siyasette bunlar yeterli olmuyor.




YENİ SİYASET YENİ SİYASETÇİ:

Seçim kazanması her ne kadar sürprizlere bağlı olsa da asıl önemli olan seçimlerden sonra ne yapacağı…Son günlerin en çıkışta olan adayı Kudret Özersay'ın alacağı oylar seçim kazanmasına yetmeyebilir ama yeni bir oluşuma gitmesi için yeterli olacak gibi gözüküyor.




BAYRAK DENİNCE: UBP

Lefkoşa milletvekili Zorlu Töre bayrak deninde yüreği titreyenlerin başında gelir. Ama Çukurova'daki seçim ziyaretinde bir anlık dalgınlığı olayın patlamasına neden oldu. Yaşlanıyor mu acaba?




LEFKOŞA'NIN SEMBOLÜ İDİ:

Başkentlilerin sevgilisi haline gelen İsmet de hakkın rahmetine kavuştu ve Lefkoşa bir değerini daha kaybetti. Kayan bir yıldız gibi…Allah rahmet eylesin…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları