Pazarlık

Yayın Tarihi: 21/06/15 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

GÖREVE HAZIRIM:

Yeni kabinenin kurulmasından sonra Başbakanlık görevini bırakacak olan Özkan Yorgancıoğlu parti içinde her türlü göreve hazır olduğunu açıklayarak kafalarda çeşitli soru işaretleri bıraktı. Bazı partililer Özkan beyin Başbakanlık görevini bir süre daha devam ettirmek niyetinde olduğunu iddia ediyorlar…



PUSUDA BEKLİYOR:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ciddi bir oy alarak yeni bir oluşum için herkesin umudu haline gelen Kudret Özersay görüntüde siyasi oluşuma soğuk gibi görülse de perde gerisinde kulislere devam ediyor. Büyük ihtimalle yeni hükümetin kurulmasından sonra harekete geçecek..



TOPLUMUN UMUDU OLDU:

CTP-BG'nin çiçeği burnunda genel sekreteri bu göreve geldikten sonra yaptığı açıklamalarla toplumun geneline de tercüman olmaya başladı. O artık sadece partisinin değil tüm toplumun umudu olma yolunda ilerliyor..



BAŞI FENA DERTTE:

YDÜ Rektör Yardımcılığı görevini sürdürürken YÖDAK Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Gökçekuş, YDÜ'nün okul öncesi diplomaları patladıktan sonra sıkıntılı bir döneme girdi. Kısa bir süre sonra görevden alınması bekleniyor.



BABASININ OĞLU:

Güzelyurt bölgesinin en güçlü siyasi isimlerinden Türkay Tokel 64'ncü yaş gününü oğlu Özdemir Toker'in fabrikasında kutladı. Esnaflıktaki başarısı belli ki oğluna da geçmiş…



AİLE GİBİSİ YOK:

Sayıştay Başkanlığı gibi çok hassa bir makamda bulunan Osman Korahan mesai saatleri dışında kendini tamamen ailesine adıyor. Bu fotoğraf da mutluluklarının en büyük göstergesi değil mi?



CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET:

İsmail Karaböcek'in Renga Cumhuriyeti adını verdiği mekanı ünlülerle dolup taşıyor. Muhabbetlerin en güzeli orada…Yakında BM'den tanınma isteyecekleri de söyleniyor…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları