Pazarlık

Yayın Tarihi: 04/12/16 07:00
okuma süresi: 2 dak.
A- A A+

DOSTLARLA:

Kıbrıs Türk siyasetinde her zaman bir yerlerde olmuş iş dünyasının bir zamanlar önemli isimlerinden olan Erdal Andız ve eşi, 1960'lı yıllarla objektife yakın aile dostları ile böyle gülen gözlerle bakmışlar.



BU OYUNU KİM OYNAMADI Kİ:

Turizm Bakanlığı eski müsteşarlarından Şahap Aşıkoğlu ve liseli arkadaşları uzun eşek oyununda. Ekip şimdi dağıldı ama fotoğraflarda da olsa anılar hiç silinmiyor.



TARİH OLDU:

1979'da KKTC ve TC milli takımlarının yaptığı maç öncesi bir enstantane. Şimdi Türkiye'nin takımları Güney'de bile maçlara katılırken Kıbrıs Türk gençliğine ambargolar devam ediyor.




DELİKANLI İLKAY:

Pegasus'un Kıbrıs ofisi yöneticilerinden İlkay Aslım ve arkadaşlarının delikanlılık yılları. Fizik ve endam çok değişse de bakışlar ve mimikler hiç değişmiyor.



34 YIL GEÇTİ:

Sağlık Bakanlığı eski müsteşarlarından Ömer Gür ve eşi bundan tam 34 yıl önce dünya evine girmişler. Geçen uzun yıllar aşkı ve sevgiyi hiç eksiltmemiş aksine daha da yoğunlaştırmış. Nice mutlu yıllara...



BİLKENTLİ HASAN:

Türk Ajansı Kıbrıs'ın başarılı ve çalışkan haber editörlerinden Hasan Öksüz'ün Bilkent'te okuduğu yıllar. Fotoğraf 1989 yılına ait ve tamamen gençlik kokuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları