Pazarlık

Yayın Tarihi: 09/07/17 07:00
okuma süresi: 2 dak.
A- A A+

GENÇ KAPTAN:

Güzelyurt Bağımsız Milletvekili Menteş Gündüz'ün öğrencilik yıllarından bir kare. Zaman su gibi akıp gitse de mimikler ve gözler hiç değişmiyor..




ASİ GENÇLİK:

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ve arkadaşlarının gençlik yıllarından bir enstantane. Bütün yollar bizimdir mesajı mı vermeye çalışıyorlardı acaba?




ŞIMARIK BİR POZ:

Akademisyen Ulaş Gökçe ve arkadaşları kanlarının en fazla kaynadığı dönemde objektife böyle poz vermişler. Muhakkak ki şu an bu kareye bakıp onları yad ediyorlardır…



ŞİMDİ BAŞBAKAN:

Başbakan ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve Caner Ocanoğlu 80'li yılların sonlarında böyle anı fotoğrafı çektirmişler. Özgürgün acaba bu yıllarda ileride Başbakan olacağını hiç düşünüyor muydu?




27 YIL ÖNCE:

Kıbrıs Türk basınında önemli bir yeri olan duayen gazeteci Süleyman Ergüçlü ve BRT mensuplarından Neşe Ergüçlü bundan tam 27 yıl önce aynı yastığa baş koymuşlardı. Eziyet ultra mega…




DAHA DÜN GİBİ:

Kıbrıs Türk spor basınının tartışmasız ustalarından Mustafa Evliya'nın baba olduğu ilk günlerden bir kare…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları