Nisabı sağla sonra arazi ol!

Yayın Tarihi: 25/12/09 00:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

Biz her fırsatta bu köşede devlet ciddiyetine verilen hasardan bahsediyoruz, devlet saygınlığının korunmasının altını çiziyoruz ama, ne mümkün!
Devletin tepesinde oturanlar, devlete saygı göstermeyip yüce Meclis'i kale almazlarsa nafile!

Hep vurgulamışızdır, Meclis devletin aynasıdır ve devlete sahip çıkmak, halkın devletine olan güvenini sağlamak yine o meclis koltuklarında oturanların birinci görevidir.

Cumhuriyet Meclisi'nde dün gündem dışı konuşma günüydü.
Daha da ötesi muhalefetin, hükümete görüşlerini bildireceği ve demokrasinin işlerliğinin ispatı olan bir gündü.

Her zaman ki gibi sabah nisap sağlamak için herkes oradaydı ama, nisap sağlandıktan sonra başta bakanlar olmak üzere herkes çil yavrusu gibi kaybolup araziye uydular!

Bu tavır resmen ülke halkı ile dalga geçmektir, ona saygı göstermemektir.
Burada kimse bakanların randevuları var, işleri yoğun diye bir savunmaya geçmesin.

Gündem dışı konuşmaların yapılacağı günlerde bakanlar direkt olarak sorumluluk sahibidirler ve yapılacak konuşmalara, görüşlere hatta suçlamalara cevap vermek zorundadırlar.

Bu laçkalığı sorgulamak yine Meclisin görevidir ve meclis görevini yapmazsa, gün gelir gerekli sorgulama seçim sandıklarında vatandaş tarafından yapılır.

…

Yaşanan tüm sıkıntılar yanında trafik kazaları, özellikle de ölümle sonuçlananlar tam bir baş belası!

Savaşta vermediğimiz kadar şehidi eğer trafik kazalarında veriyorsak, bu büyük bir sorundur meclisin buna duyarsız kalması herkesi çileden çıkarmaktadır.

Bu konuda aylar önce kurulan komite, sonrasında parmağını bile kıpırdatmamış, haliyle kazalar birbirini izlemiş ve ölümler çok ailenin canını yakmıştır. Yakmaya da devam etmektedir.

Ülkede böylesine bir sorun yaşanırken, göstermelik komiteler kurmak ve tek bir yararlı karar bile üretmemek de devletin, meclisin saygınlığına gölge düşmesine neden olur.

Meclis koltuklarında oturan ve ülke sorunları karşısında kulağını tıkayanlara, halkın vekili olduklarını bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyoruz.

Eroğlu anket sonuçları ile gitti!

TC Başbakanı Tayyip Erdoğan ile görüşme yapmak için Ankara'ya giden Başbakan Derviş Eroğlu'nun yanındaki bir takim önemli evrak ve belgeleri de götürerek Erdoğan'a sunduğu söyleniyor.

Evraklardan bir tanesi yapılan son kamuoyu araştırması.

UBP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yaptırdığı antek sonuçlarının da Başbakan'a sunulduğu bildirilirken, bu anket sonuçlarında Başbakan Eroğlu açık ara önde gözüküyor.

Ankette Eroğlu'na yüzde 51'lik halk desteği olduğu söylenirken, Cumhurbaşkanı Talat'a ise yüzde 17 oranında oy çıktığı ifade ediliyor.

Yüzde 17'lik kesimin ise diğer adaylara oy verdiği, yüzde 15'lik bir kesimin de henüz karar vermediği belirtiliyor.

Bu arada UBP'ye yakın kaynaklar Derviş Eroğlu'nun çantasında, Cumhurbaşkanı Talat'ın çelişkili açıklamalarının olduğu gazete küpürlerinin de bulunduğunu söylüyorlar.

Günün Fıkrası

Şifre

Şirketin Bilgi işlem departmanından gelen son
derece alımlı genç kız, yeni işe başlamış olan genç
adamın bilgisayarını kurmasına yardım ediyordu. Kurulum
tamamlandıktan sonra kendini beğenmiş tavırlı gence
döndü ve bir password seçmesini istedi.
Zaten taciz için fırsat kollamakta olan genç hemen cevabı yapıştırdı:
-Penis.
Hafifçe bozulan kız, genç adamdan passwordunu kendisinin girmesini
istedi ve bilgisayarın verdiği cevabı okuyarak kahkahalara boğuldu.
-"Password rejected, not long enough"
( Şifre reddedildi , yeterli uzunlukta değil )

MESAJ KUTUSU >>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları