Ankara komedisi!

Yayın Tarihi: 22/02/10 08:15
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

5 gün sonra yine bu sayfada buluşmak güzel bir duygu.

Hayatımız boyunca ilk kez bir hastalık nedeniyle neredeyse dünyadan koptuk.

Küçük bir boğaz şişliğinin bizi ne hallere düşürdüğünü anlatmaya niyetimiz yok, artık geldi ve geçti.

Ama yazmamız gerektiğine inandığımız şeyler de var.

Kısa bir sürelik yokluğumuzdan dolayı merak edip telefon açan, mesaj gönderen, geçmiş olsun dileklerini ileten Havadis ve Kıbrıspostası.com okurları ile Kanal T izleyenlerine ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Hiç tanımadığınız, bir kere bile görmediğiniz insanların sizi arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunması hiçbir maddi değerle boy ölçüşemeyecek nitelikte bir olay.

Tabi ki bunun yanı sıra başta Cumhurbaşkanı Talat olmak üzere, değerli bakanlarımıza, vekillerimize, parti başkanlarımıza, belediye başkanlarına, iş adamlarımıza ve tabi ki meslektaşlarımızla tüm dostlarımıza da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ne kadar dünyadan koptuk desek de, başımız yastıkta da olsa gözümüz televizyon ekranlarında ve gazete haberlerindeydi.

Biraz uzakta kalınca sanki de insan olayları daha objektif olarak değerlendiriyor.

Örneğin Ankara ziyaretleri gibi!

Ne yalan söyleyelim artık bizim siyasilerin bu işi cılkından çıkardığını düşünüyoruz.

Sanki icazet almaya gider gibi yapılan sık ziyaretler, basına yansıyan resimler ve içeriği olmayan haberler.

Tamam Ankara başımızın tacı ama, bu işi bu kadar ayağa düşürmenin ne manası var?

Eğer hükümetleri Ankara belirleyecekse, hatta bir partinin başkanının kim olacağına da onlar karar verecekse biz burada niçin seçim yapıp da demokrasi var diyoruz ki?

Ülke insanını bu kadar ahmak yerine koymaya kimsenin hakkı yok!

Bir başka komedi de CTP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırladığı klipte yaşandı bize göre!

Tam manasıyla bu bir çocuk istismarcılığıdır!

Tertemiz, saf çocukları siyasete alet etmek ve onlara hiç anlamadıkları şeylerin şarkısını söyletip propaganda malzemesi yapmak, ayıp ötesi bir durum!

Umarız YSK, seçim propaganda dönemi öncesinde çocuk istismarlığının önüne geçmek için elini çabuk tutar da, oy hakkı olmayan minik öğrencilerin siyasete alet edilmesinin önüne geçer.

Lefkoşa Hastanesi'ndeki yolsuzluk olayıyla ilgili yazdığımız yazıların sonrasında konu ile ciddi bir şekilde ilgilenen Sağlık Bakanlığı, hastane yönetimi ve emniyet ekiplerine de buradan teşekkür etmek istiyoruz.

Eğer bu olayın peşine düşülmeseydi, üç kuruş için bir insanın hayatı kararırken, milyarları cebe indirenler şimdi yanımızda pişkin pişkin gezmeye devam edeceklerdi.

Bu da adalet anlayışımıza büyük bir darbe vuracak nitelikte olacaktı.

Bunlar ufak tefek şeyler gibi gözükse de, sonuçları çok büyük şeylerdir.

Adalet kuralları herkese eşit şekilde uygulandığı zaman ancak saygı duyulur ve işte o zaman toplumdaki herkes kendini eşit vatandaş olarak görür ve devletine güveni daha da artar.



"Eroğlu ile anlaştık!.."

Ülke gündemini bir anda ters yüz edebilecek kararlar almaya çok yakın olan Tahsin Ertuğruloğlu, gizemli Ankara ziyaretlerine devam ederken, yakın dostlarına yaptığı son açıklamada Ankara ile partisi arasında köprü vazifesi yaptığını ve Cuma günü Derviş Eroğlu yaptığı özel bir toplantıda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Ertuğruloğlu ile Eroğlu arasında yapılan görüşmede hangi konular üzerinde anlaşmaya varıldığı açıklanmazken, bunun çok büyük ihtimalle Tahsin Ertuğruloğlu'nun genel başkanlığı üzerine olduğu tahmin ediliyor.

DP örgütleri kendi adayını istiyor!

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın sağda ortak aday arayışları sonuçsuz kalırken DP örgütleri de seslerini yükseltmeye başladı.

DP Genel Merkezini ziyaret eden bir çok örgüt başkanı ülkenin üçüncü büyük partisi olan DP'nin mecliste bile bulunmayan partilerle ortak aday arayışının yanlış olduğunu, ortak aday arayışlarına son verilerek kendi adayını belirlemesini istediler.

DP'ye yakın kaynaklar aday olmayacağını açıklamasına rağmen şimdi tüm gözlerin bir kez daha Ertuğrul Hasipoğlu'na çevrildiğini söylüyorlar.


Basında şok gelişmeler !

Siyasetteki ve havadaki toz duman durumları önümüzdeki günlerde basına da yansımaya aday.

Ülkemizde halen yayın hayatında olan iki gazetemiz bu günlerde köklü değişikliğe hazırlanıyor.

Bir gazetemiz yönetim kadrosunda büyük ses getirecek bir değişikliğe hazırlanırken, bir başka gazetemiz de bir işadamı tarafından satın alındı. Yeni kadro çalışmalarına başlayan bu gazetemiz transfer çalışmalarına başladı bile.

Günün Fıkrası

Tüp geçit

İstanbul'a tüp geçit yapılması için ihale açılmış.. Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolarlar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolarlık bir teklif getirmişler.. Komisyon gitmiş Trabzon'a; Temel'le Dursun'u görmeye.. Demişler ki, "ihaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi?" Temel başlamış anlatmaya...

- "Ben gideceğim Anadolu yakasına başlayacağım denizin altından kazmaya, İdris de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşacağız." Yetkililer sormuş:

- "Peki ya hiç buluşamazsanız ne olacak?" İdris de bu sefer atılmış:

- "O zaman bir tüp geçit fiyatına iki tüp geçit yaptırmış olacaksınız..."

MESAJ KUTUSU >>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları