KTHY`de "provokatör" avı!

Yayın Tarihi: 27/02/10 08:18
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

İki yanlışın bir doğru etmeyeceğini herkes bilir. Bu aslında hayatın en önemli bir kuralıdır.

Ama, KTHY yönetiminin bu kuralı kulak ardı ettiğini görüyoruz.

Böyle giderlerse Allah korusun yere çakılmaları yakındır.

Kelle almaya Türkiye ofislerinde başlayan KTHY yönetimi şimdi sorunun asıl merkezinde çalışan avına başladılar.

Aslında yapılan 'provokatör' avı resmen!

Çalışanın niteliğine ve niceliğine bakmayan yönetim Bilal Ekşi başkanlığında acımasız bir şekilde durdurmalara devam ediyor. Hadi hiç iye yaramayan, verimli olmayan personeli durdursalar içimiz çok acımayacak ama, şirketin en iyileri arasında bulunanlar sırf 'provokatörlük' yaptıkları iddiası ile ellerine birer yazı tutturulup işlerine son veriliyor.

İşten durdurulduklarını öğrenen çalışanlar bunun nedenini sorduklarında kendilerine verilen tek cevap, "çünkü siz provokatörsünüz" oluyor! Aslında bu da bir bahane! Günün Fotoğrafı

Bize gelen bilgilere göre KTHY çok yakın bir zamanda teknik bölümü tamamen kapatacak burada birkaç kişi dışında onlarca çalışanı kapı önüne koyacak.

Teknik Bakım Müdürü Selçuk Erdoğan bile kendi haberi olmadan en iyi elemanlarının durdurulmasına daha fazla tahammül edemedi ve istifasını sunarak Türkiye'ye geri döndü!Çünkü yapılan hem büyük bir yanlış hem de büyük bir haksızlıktı…Belki sıranın kendisine geleceğini de gördü ve 'yeter artık' deyip bastı istifasını.KTHY'de yanlış şeyler oluyor bu sıralar, ve yanlışta da ısrar ediliyor.

KTHY Genel Müdürü iki aydır burada ama bir tek, bir kelime bile açıklamada bulunmadı. Zaten söyleyecek de çok şeyi yok!
Belli ki bir operasyon için burada ve kendine verilen görevi yapacak! Önce çalışanların sayısını azaltacak, sonra sıra tek tek bölümlere gelecek, bir çoğu kapatılacak ve hizmetlerin geneli THY'den alınacak!Sonuçta da yine bizim aldığımız duyumlara göre THY ile Havaş'ın ortak kurduğu bir şirkete KTHY peşkeş çekilecek! Biz milli havayolumuzun bu şekilde, hiçbir açıklama yapmadan, gaddarca elimizden alınmasına göz yumacağız! Yumacak mıyız, işte o sorunun cevabı da sadece bizde saklı…


İskele'de 'eşekli itfaiye' eylemi"
Yıllar önce ilçe olmasına rağmen bir çok kurumun olmayışından şikayet eden İskele sivil toplum örgütleri ile vatandaşlar bölgelerinde itfaiye aracı olmamasından dolayı ilginç bir eyleme hazırlanıyorlar.Mağusalı bir işadamının elinde antika olarak bulunan bir itfaiye aracının önüne eşek bağlayarak protesto eylemi gerçekleştirmeyi düşünen İskeleliler bu araçla ilgili kurumları ziyaret ederek bölgenin mahrumiyetini kamuoyuna duyuracaklar.




AKP'den seçim anketi!

KKTC'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine her ne kadar ilgisiz gibi gözükse de AK Parti seçimlere yönelik üçüncü anketine başladı. AK Parti'nin seçim çalışmalarında çalıştığı şirketin 20 kadar personelinin ada genelinde büyük bir anket çalışması başlattığı ve elde edilen bilgileri rapor olarak Ankara'ya ilettiği söyleniyor. Anket sorularında Kıbrıs Türk halkının AK Parti hükümetine bakış açısı da soruluyor ve bu konuda halkın nabzı tutuluyor.


Atun'dan DP kararlarına destek

Halen DP'nin onursal başkanlık sıfatını taşıyan eski Başbakanlardan Hakkı Atun, DP'nin görüşmeler konusundaki 'çekilme' teklifinin en doğru karar olduğunu söyledi. Rum meclisinin garantörlük konusunu kırmızı çizgi haline getirmesinden sonra görüşmelerin anlamının kalmadığını söyleyen Atun, DP'nin Rum siyasi partilerle yapılacak görüşmelere katılmama kararının da doğru olduğu belirterek diğer partileri de aynı kararı almaya çağırdı.







Günün Fıkrası

Uzun bacaklı piliç

Oldukca yakışıklı ve cüsseli her hali ile dört dörtlük bir adam bardan içeri girer.Yanında da bir devekuşu vardır, birlikte bara yaklaşırlar. Kadınlar adama hayran kalırlar.

Adam barmene seslenir;

- Bana bir viski devekuşunu göstererek

- Buna da bir tas su, der ve içtikçe içerler. Sonra adam, "hesap" der. Barmen: "26 $ 48 cent" der.

Adam elini cebine atar. Cebinden çıkardığı paranın hepsini bırakır çıkar.

Barmen sayar, tamı tamına 26 $ 48 cent.

Adam ve devekuşu ikinci gün yine gelirler içerler. 'Hesap' ister, barmen '32 $ 28 cent' der.

Adam elini cebine atar bütün parayı bırakır çıkarlar.

Barmen sayar 32 $ 28cent tamamdır. Barmen Saskin olayin sırrını çözmeye çalışır, ama nafile.

Üçüncü gün, dördüncü gün adam ve devekuşu gelir gece geç saatlere kadar içerler hesap ne kadar olursa olsun adam elini cebine atıp, bütün parayı bırakır, barmen sayar hesap tamam. Ne 1 cent eksik ne fazla. Barmen kafayı yemek üzere dayanamaz ve adama bu işin sırrını sorar. Adam anlatır;

- Bir gün yolda Aladdinin Sihirli lambasını buldum. Oğuşturdum, içinden Cin çıktı ve bana üç dilek dilememi söyledi. Ben de diledim ...

1.Çok yakışıklı ve kadınların hayran olduğu bir tipim olsun.

2.Her yerde her zaman ne kadar paraya ihtiyacım olursa olsun ve elimi cebime attığımda o kadar para hazır olsun.

Barmen paranın sırrını öğrenip, rahatlamıştır. Sonra devekuşunu göstererek sorar;

- Peki bu nedir bu?

Adam cevap verir;

- Haaa o mu, üçüncü dileğimdir O, beni hiç yalnız bırakmayacak uzun bacaklı bir piliç istemiştim, galiba beni yanlış anladı ..

MESAJ KUTUSU >>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları