Seçimler sonrası tufan bekleniyor!

Yayın Tarihi: 24/03/10 16:24
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

Serdar Denktaş, eski toy, acemi ve şımarık bir politikacı değil… Geçmişte yaptığı hataları çok iyi biliyor ve şimdi çok daha olgun ve tecrübeli bir politikacı resmi çiziyor.

Eroğlu'na destek konusunda da bir takım kokular almış olacak ki, böyle bir karar zaruri olmuş gibi! Aslında bu duruş, biraz da AK Parti'ye karşı bir duruştur… Çünkü eski bir hesabın görülmesi zamanı belki de şu andır ve Eroğlu'nun yanında görülmek de bunun bir başlangıcıdır.

Şimdi partilileri koalisyona girmediği için kendisini acımasızca eleştirmektedir ama onun kendince haklı nedenleri de vardır. Serdar Denktaş da aynen bizim gibi, seçimler sonrası yeni bir ÖRP vakasının yaşanacağını tahmin etmiş olacak ki, bir süre hükümetten uzak durup, kaderinin ne olacağını görmek isteyecektir.

…

Şimdi merak edilen tek konu var; Ankara seçimlere müdahale olacak mı olmayacak mı? Bir müdahalenin olmasını tabi ki kimse istemez ama işte bizim ülkede bazıları da bundan rant sağlamak için çırpınıp dururlar. Kimisi müdahale anti demokratik derken, kimisi de madem bizi Ankara besliyor, müdahalede de haklıdır diye yorum yapar.

Bunun da bütün sorumlusu, gelmiş geçmiş tüm hükümetlerin kendi ayakları üzerinde durma yerine başı sıkıştıkça Ankara yolunu tutmaları ve para dolu valizlerle geri dönmeleridir…

…

Biz Ankara'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde direkt olarak müdahale yapacağını zannetmiyoruz. Sonuçta bütün dünya biliyor ki, Türkiyesiz Kıbrıs sorunu çözülemez ve Anavatan bazı konularda onay vermedikçe köklü hiçbir değişiklik de olmaz. Bizim asıl merak ettiğimiz, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında yaşanacak gelişmelerdir.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, 18 Nisan'dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve siyasetimizde köklü değişikliklere gidilecektir. İşte burada Ankara değil de, AK Parti hükümetinin etkili bir ağırlığının olacağının sinyalleri geliyor sürekli olarak. Yeni süreçte sağ politika izleyenleri çok ilginç gelişmeler bekliyor.

…


Aslanbaba DP ile ipleri koparıyor!


Uzun bir süredir partisi ile ilişkileri kötü olan DP Genel Sekreteri İskele Milletvekili Ejder Aslanbaba partisinden istifa etmek için gün sayıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin UBP adayı Derviş Eroğlu'na destek vermesine büyük tepki koyan ve bunu parti genel başkanı Serdar Denktaş ile tartışan Aslanbaba, önceki akşam İskele gençlik kolları toplantısında kardeşleri ile birlikte tepkisini ortaya koydu ve istifasının ilk sinyallerini verdi
Partisinin UBP ile koalisyon yapmama kararını da eleştiren Ejder Aslanbaba, dün bazı AK Parti üst düzey yöneticileri ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.


Okur görüşleri

"Sn. Özadam, herkes Cumhurbaşkanlığına kilitlenmiş, esas kıyamet ondan sonra çıkacak. Şimdiden görülüyor zaten, ekonomik paketler geliyor yolda, o zaman göreceğiz DP'yi ve UBP'yi, yine atıp tutacaklar. Serdar bey de hemen kaçacak hükümetten istediğini aldıktan sonra ve yok UBP öyle yok UBP böyle diye sallamaya devam edecek. En azından Tahsin Ertuğruloğlu'nun bir duruşu var…"

…

"Dün akşam DP İskele İlçesi'nin gençlik kolları toplantısı yapıldı. DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın da katıldığı toplantıda DP gençliği, Eroğlu'na destek kararına karşı çıktı. Gençlik Eroglu'nu istemiyor Sayın Levent. DP'den Eroğlu'na gidecek oylar yaşları 70 artı olanlardandır. Ve ben hatta iddia ediyorum DP'li iş adamlarının yüzde 90'ı Eroğlu'nu desteklemez. Siz bilmem anlayabildiniz mi ama Sayın Serdar bugünler de çok sıkıntılıdır. Geçen gece bize verdiği görünüm bu. Seçimlere bir hafta kala fikir değiştirirse hiç sürpriz sayılmaz…"

…

"DP görüşlü olan birisiyim. Yaşım genç. DP gençliğinden asla Eroğlu'na oy yoktur ve Aslan kardeşime katılıyorum saygılar.."

Tokel: Lapta Huzurevi inşaatı bitirilecek!


"Sayın Levent ÖZADAM,


18 Mart 2010 tarihinde Yaşlılar Haftası çerçevesinde, Bakanlığımız tarafından Lapta Huzurevi'nde düzenlenen yemekte yapmış olduğum açıklamayı kaçırmışsınız. Konuşmamda, bir süre önce temeli atılan ancak birtakım şansızlıklar yüzünden yarım kalan yeni huzurevi binasının inşasının, Başbakan Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu'nun çabalarıyla, hayırsever bir işadamı tarafından üstlenildiğini öğrenmekten duyduğum memnuniyeti dile getirdim ve bu müjdeli haberi tüm kamuoyu ile basın aracılığıyla paylaştım.
Yeni huzurevinin binasının inşaatı ve donanımı için gereken tüm hazırlıklar tamamlandı. Kısa bir süre sonra, bunun daha ayrıntılı açıklaması siz başta olmak üzere tüm basın mensupları ile paylaşılacaktır…"

Türkay TOKEL
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı

Günün Fıkrası

Bir akşam yemeği

Aksam yemeği esnasında çocuk babasına sorar, kaç çeşit kadın göğsü vardır?

Baba şaşkınlık içinde cevap verir, 'yavrum 3 çeşit göğüs vardır;

Bayan yirmilerde ise aynı kavun gibidir yuvarlak ve sıkı,
Otuz ve kırklardaysa armut gibidir güzel durur fakat biraz sarkıktır, elliden sonra ise aynı soğan gibidir.'

-Soğan?.."
-Evet, onlara baktığında, seni ağlatır.

Adamın karısı ve kızı masada çileden çıkar ve kızı annesine sorar;
-Anne kaç çeşit erkek organı vardır?

Anne biraz gülümseme: ile cevap verir;
"Yavrum 3 çeşit erkek organı vardır. Erkek yirmilerde ise aynı meşe ağacı gibidir. Sert ve güçlü. Otuz ve kırklarda ise ıhlamur ağacı gibidir, esnek ama kullanışlı, ellisinden sonra ise aynı yılbaşı ağacı gibidir.

-Yılbaşı ağacı?
-Toplarla süslenmiş ama sadece DEKOR!..

MESAJ KUTUSU >>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları