Öküz öldü ortaklık bozuldu!

Yayın Tarihi: 11/05/10 07:00
okuma süresi: 5 dak.
A- A A+

Oysa daha 15 gün önce işler nasıl da iyi gidiyordu…Serdar Denktaş, 'bükemediğim eli öperim' dedi, tüm gücüyle Eroğlu'na destek verdi.

Miting alanlarında yaptığı ateşli konuşmalarda Talat'ı yerden yere vurdu, Eroğlu'nu göklere çıkardı.

Niçin Eroğlu'na destek oldukların açıkladı, avazı çıktığı kadar bağırarak…
Talat için "güle güle sana yolun açık olsun' şarkısını söyledi…

Çünkü kafasında bir takım stratejiler belirlemiş, hem kendi hem de partisinin siyasi geleceğini de düşünerek iyi bir yatırım yaptığını düşünmüştü.

Eroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçtirip, sonra bin bir naz ile hükümetin küçük ortağı olacak ama bunu yaparken de siyasi olarak büyük rant elde edecekti.

Burada tek düşünemediği UBP'den yiyebileceği kazık olmuştu…
Ve nihayet cicim ayları çabuk bitti ve UBP bir kez daha gerçek kimliğini göstererek artık öküzün öldüğünü ve ortaklığın bittiğini ilan etti.

Dün UBP Genel Başkanı İrsen Küçük ile DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, kesin karara varmak için yanlarında partili arkadaşları ile buluşarak son noktayı koyacaklardı. Koydular da!

İrsen Küçük, hiçbir gerekçe göstermeden sadece 'UBP örgütleri yerel seçimlerde işbirliği istemiyor' diyerek olayı kesip attı.

Söylediğine göre UBP örgütleri partiye baskı yapmışlardı ve yerel seçimlerde sadece kendi adaylarına oy vermek istediklerini söylemişlerdi. Haber, DP çevrelerinde şok etkisi yaptı!

Bu kez DP örgütleri kazan kaldırarak DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'ı topa tutmaya başladılar.

Bununla da yetinmeyip genel başkana bir muhtıra vererek yeni kurulacak olan hükümete güvenoyu verilmemesi için baskı yapmaya başladılar.

Çünkü yiyecekleri kazığı aslında daha önceden hissetmişler, ama parti disiplini ve genel başkanın isteği doğrultusunda Eroğlu'na Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde buluk destek vermişlerdi.

Olayın dün akşam saatlerinde patlamasıyla her şey ters düz olmak üzere!
Hani siyasette bir laf vardır, 24 saat çok şeye gebedir diye, dün akşam üzeri öyle bir telefon trafiği yaşandı ki, bize gelen haberlere göre ibre değişti ve şimdi yerel seçimler için DP-CTP işbirliği üzerine temaslar yapılmaya başlandı.

DP, yarın MYK toplantısı yaparak yerel seçimler ve yeni hükümete güven oyu konusunda çok önemli kararlar alacak. İşte siyaset, ülkemizdeki siyaset böyle bir şey!

İlkesizlik, güvensizlik ve tamamen kazık atma üzerine kurulmuş. Yani anlayacağınız, ülke insanı ülke siyasetçisine güvenmiyorsa ve güvensizlik listesinde siyasileri hep liste başı yapıyorsa hiç boyuna değil…

Büyükkonuk'ta cepheler belirleniyor!

Yerel seçimler için aday bolluğunun yaşandığı Büyükkonuk'ta seçimlere az bir süre kala adaylar kesinleşmeye başladı.

Halen Belediye Başkanı olan Sezai Sezen'in UBP'den aday olacağı kesinleşirken, CTP'nin adayı Ramazan Evren olacak. Diğer dört aday ise seçimler bağımsız olarak katılacaklar.

Bağımsız adayların isimleri şöyle; Metin Gökalp, Ömer Tatlı, Fikret Öğdü ve Zekeriya Doğan

Aslanbaba, maaşlar ödeninceye kadar
komite toplantılarına katılmayacak!

DP Genel Sekreteri, İskele milletvekili Ejder Aslanbaba, KTHY çalışanlarının maaşlarının ödenmesine kadar mecliste oluşturulan KTHY komitesi toplantılarına katılmayacağını ve protestosuna devam edeceğini söyledi.

Yıllardır maaş artışı almayan ve özverili çalışmalarını esirgemeyen KTHY çalışanlarının ayın ortasına gelinmesine rağmen ödenmemesinin hükümetin ayıbı olduğunu söyleyen Aslanbaba, çalışanların çok zor şartlar altında olduğunu söyleyerek hükümeti en kısa zamanda maaşları ödemeye çağırdı.

Günün Fıkrası

Temel ve Papaz

Temel'le Dursun gezerlerken bir kilisenin önünden geçerler. Temel,
Dursun'a
- "Ula Dursun 5 dakika bekle bi günah çıkartayım"'.
Temel Kiliseye girer Papaz gelir.
- "Söyle evladım ne günah işledin.."
Temel :
- "Zina işledim".
Papaz :
- "Kiminle..?" .
Temel :
- "Sana ne ya çıkar günahımı gideyim".
Papaz :
- "Ha felanca adreste bir karı var  onunla mı zina ettin..?".
Temel :
- "Yoo".
Papaz :
- "Ha felanca yerde bi karı var onunla mı iş tutuyon..?".
Temel :
- "Yoo".
Papaz :
- "Felanca adreste bir kumarbaz var eve gitmiyor, onun karısını mı
beceriyon..? ".
Temel :
- "Yok ya sana ne çıkarsana günahı mı, gideyim".
Papaz :
- "Çıkarmıyom lan yürü git".
Temel'i görünce Dursun :
- "Uyy Temel kardeşum tertemiz oldun günahlarından ku rtuldun değil
mu..?"
Temel :
- "Yok ula günahlarumdan kurtulmadum ama çok sağlam 3 tane adres
aldum"..

MESAJ KUTUSU >>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları