Biz adam olmayız!

Yayın Tarihi: 10/06/10 09:29
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

Yalancı sendika başkanı!

Büro-İş Sendikası Başkanı Hüseyin Z.Akyön dün sendika adına bir basın bildirisi yayınlamış ve bütün basın kuruluşlarına faks yoluyla göndermiş. UBP Gönyeli Belediye Başkan Adayı Olgun Amcaoğlu'nun desteklediği yönünde önceki gün mesaj kutusu bölümünde yazılanları yalanlamış. Basın bildirisinde aynen şöyle deniliyor;

" Havadis Gazetesi köşe yazarı sayın Levent Özadam'ın Serbest Kürsü sayfasının mesaj kutusu bölümünde yayınlanan Hüseyin Akyön'ün sendikası ile birlikte Olgun Amcaoğlu'na destek verdiği yönündeki açıklaması tamamen asılsız ve hayal ürünüdür.

Büro-İş bir sendikadır ve hiçbir siyasi partiye göbekten veya hiçbir bağı yoktur. Sayın Levent Özadam'ın doğru habercilik ilkelerine bağlı haber yapmasını bekliyoruz. Fakat yapılan bu haberin asılsız olduğunu ve Gönyeli'deki üç adaydan hiç biriyle ne telefon ne de yüz yüze görüşmem olmamıştır.

Yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine Büro-İş basın açıklaması yapmış ve üyelerini oy kullanırken hür iradelerini kullanmasın istemiştir. Havadis Gazetesi yazarı Sayın Levent Özadam'ı yazmış olduğu mesajdan dolayı kınar, Büro-İş üyelerinin hiçbir parti veya adayın güdümünde olmadığını bildirir saygılar sunarım."

(Hüseyin Z.AKYÖN- Büro-İş Başkanı)

Ben Levent Özadam olarak 26 yıllık meslek hayatımda çok kez yazdıklarımdan dolayı olumlu ya da olumsuz olarak eleştirildim ama böyle yüzsüzlüğün, yalancılığın ve pişkinliğin daniskası olan bir suçlama ile de karşılaşmadım.

Ben de Büro-İş Sendikası Başkanı Hüseyin Akyön'ü buradan şiddetle kınıyorum ve kendisini doğruları açıklamaya davet ederek soruyorum;
Olgun Amcaoğlu ile ne telefonda ne de yüz yüze görüşmediğini iddia eden Hüseyin Akyön, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 19.00 dolaylarında Amcaoğlu'nun seçim ofisinde ne yapıyordu?

Önünde buzlu rakısı, masada meze ve kebaplarla Olgun Amcaoğlu ile seçim sohbeti yapan, kendisine destek belirten, hatta kendi mahallesine de davet eden Hüseyin Akyön, acaba masada rakıyı fazla kaçırdı da Amcaoğlu ile görüştüğünü unuttu mu?

Akyön'ü, bir gazeteciye yalan yazdı diyerek çamur atmaya çalıştığı için sendika başkanlığından istifa etmesini ve kumu oyunu, üyelerini yanlış bilgilendirdiği için protesto ediyorum. Akyön, yalancı, iftiracı, korkak ve siyasilere başka kendi üyelerine başka politikalar üreten bir sendika başkanıdır, kendisi ile onlarca şahitle birlikte hukuk önünde hesaplaşmaya da hazırız. (L.Ö)

Günün Fıkrası

Temel ve kasket

Temel birgün yeni aldığı bir motosikletle kahvenin önüne gelmiş. Kahvedeki arkadaşlar:
-Hayırlı olsun.
Temel kafasını kafasındaki kasketi çıkarmadan kaşıyormuş. Bunu gören Dursun sormuş.
-Niye kafanı kafandaki kasketi çıkarmadan kaşıyorsun. Hazır cevap Temel de hemen cevabı vermiş.
-Sen kıçını kaşırken donunu indiriyor musun?

MESAJ KUTUSU

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları