UBP'de gammazlayan gammazlayana!

Yayın Tarihi: 24/09/10 07:24
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

İrsen Küçük sevdiğimiz bir siyasetçidir. Çok icraatını eleştirebiliriz ama dürüstlük konusunda listenin en tepesindeki kişidir diyebiliriz.

Biraz hırsını kendisi için zararlı buluruz ama, ülkede hırs olmadığı zaman bir yerlere gelmenin de imkansız olduğunu bilenlerdeniz. Bu yazıyı İrsen Küçük'e uyarı olsun diye kaleme alıyoruz.

Kendisine saygı ve sevgimiz olmasa 'ne haliniz varsa görün' der geçeriz ama, başbakan eğer en kısa zamanda kaçırdığı ipleri eline bir kez daha almazsa kötü günler bekliyor demek zorundayız.

UBP şu sıralar kontrolden çıkmış ve okyanusta sallanmaya başlayan bir gemi gibidir. En önemlisi, UBP'li yetkililer tüm partililerin istemlerine cevap veremeyince şikayetler şimdi 'gammazlama' derecesine yükselmiştir. Bu da bir parti için en tehlikeli süreç demektir.

Hükümet olanaklarından yararlanamayan çok sayıda partili, şimdi çareyi kaynaklardan yararlananları gammazlama yöntemini seçmiştir. Bu aynı zamanda parti içinde uzun yıllar örce yaşanan bir takım sorunların dışa vurum biçimidir.

Partitiler ağıza alınmayacak ağır küfürlerle kendi partili arkadaşlarına ve bakanlara eleştiri getirmekte ve intikam yemini etmektedirler. Bu yüzden İrsen Küçük'ü uyarmak istedik, eski mütevazi günlerindeki dostluğumuz adına.

Parti içindeki öfke ve isyan sesleri her geçen gün daha fazla duyulmaya başlıyor ve bunun tek sebebi ise bazı bakanlar. Kendi akraba ve dostlarından başka partilisi de dahil kimseye hayat hakkı tanımayan bakanlar. Bizden uyarması! Biri yer bir bakar ve sonra da kıyamet kopar...

Okur Görüşü
"3 bin üzeri maaş olmasın!.."

"Sayın abim merhaba,

TDP'nin emekli yasasını anayasaya götürmesine 10 puan vermişsiniz. Üzüldüm gerçekten. Çünkü yasayı okuduğumuzda 3000 TL üzeri maaş alanlardan vergi kesintisi yapılacağı belirtiliyor.

Yapılan kesintinin doğru yere kullanılması halinde iyi bir karar olduğunu belirtmek isterim (tabii siyasilerin parayı doğru yerde kullanacağından emin değilim, mesela işsizlere yönelik yatırım veya kredi gibi kullanılabilir).

Bir diğer husus bir emekli bu kadar parayı ne yapıyor, bir diğeri bir emeklinin bu kadar para alması revamı. Adam zaten yükünü almış. Kaç tane arkadaşım üniversite ve yüksek tahsil yaptığı halde asgari ücret ve civarı çalışıyor.

Bu emeklilerin kendileri kucak dolusu para alırken evlatlarının açlık sınırında çalışmaları utandırmıyor mu? Ben genç bir vatandaş olarak emeklilerin 3000 TL ve üzeri maaş almalarını kabul etmiyorum. İster bakan olsun, ister müsteşar, istersa müdür. Yahu kim götürmüş, mallarını toprağın altına Allah aşkına.

Ayrıca tdp bu uğraşı kendisine oy kazandırma çabasıdır, ülkemizin kazanması değil. Bir oy uğruna milletin geleceğiyle uğraşmasın tdp. Diğer bir husus hükümet artık milletimizin öz kaynaklarını ve gelirlerini yararlı kullanması noktasında çağrıda bulunuyorum.

Yahu bu memleket bizim. Bugün biz yaşıyorsak, bizden sonra çocuklarımız yaşicak. Lütfen siyasi erkler devleti ve halkımızı keriz yerine koyup, soyup soğana çevirmesinler..."
(Mustafa SEDAT- PAŞAKÖY)

LTL'de hademeliği müdür yapıyor!

Bakan eğitim yılına hazırız dedi ya, insanın içinden bir de hazır olmasak nolurduk diye geçiyor doğrusu. Bir veli aradı. Lefkoşa Türk Lisesi'nin müdürünü yerleri süpürürken görmüş. Gözlerine inanamamış ve birine sormuş bu kim diye.

Okulun müdürü olduğunu o an öğrenmiş ve bir lisede okul müdürünün hademe eksikliği nedeniyle yerleri süpürmesini içine hazmedememiş.
Böyle bir olayı kim kabul edebilir ki?

K.T.Otelciler Birliği

10

SOS tail köyü çocuklarına tatil yapma imkanı sağladıkları için

Süreyya GÜRSES

UBP Lefkoşa Kadın Kolları

Başkanı

1

Kendi gelinini istihdam etmek için bir başka çalışan gencin işten alıhmasına neden olduğu için

Nazım ÇAVUŞOĞLU

Milli Eğitim Bakanı

1

İskele ve çevresinde kendi partisi dışında ki görüşlere sahip gençlere ekmek vermeyerek büyük bir günah işlediği için

Mustafa ERSOY

İşadamı

10

Kıbrıs Türk ekonomi ve istihdamına yaptığı önemli katkılardan dolayı

İlkay KAMİL

İçişleri Bakanı

10

Belediye çalışanlarının kadrolanması konusunda başlattığı çalışmadan dolayı

Delik delin

Uçak fabrikasında yeni bir tasarım. Herşey mükemmel. İlk test uçuşu fakat uçağın kanatları gövdeyle bağlantı yerinden kopuyor. Tüm ekip enkazın başında.

Birisi "kanatla gövdenin birleştiği yerlere delik delin" diyor. Yeniden hesaplamalar, iki yıllık çalışma, test uçuşu. Ne yazık ki akıbet aynı. Kanatlar yok. Fabrikaya taşınan enkazın başındaki acayip adamdan aynı öneri. "Delik delin kardeşim."

Üçüncü denemenin de akıbeti aynı olunca proje sorumluları acayip adamın dediklerini uygularlar. Sonuç tam bir BAŞARI. İnanılmaz bir sağlamlık.

Acayip adamı fabrika içinde bulurlar ve proje müdürünün önüne getirirler. "Biz bu kadar Profesör ve Mühendis, bilim adamı çözemedik, sen çözdün bu sorunu; kimsin sen?" Adamcağız sıkılarak:

"Tuvalet temizleyicisiyim, kahrolası tuvalet kağıtları hiç bir zaman delikli yerlerinden kopmazlar da!".

MESAJ KUTUSU

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları