Emeklilerden 'beddua' yağıyor!..

Yayın Tarihi: 30/09/10 07:18
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

Allah belalarını versin...
Bu karara imza atanların elleri kırılsın...
Bize yalan söylediler...
Maaşlarımızı kuşa döndürdüler...
Zehir zıkkım olsun...
Haram olur inşallah...
Ellerine gözlerine dursun...
Allah büyüktür...
Yukarıdaki gonnara yemez...
Rum tarafına sığınacağız...
Vs.vs.vs.
...
Ne yalan söyliyeyim dün bir ara telefonlarımı kapamayı bile düşündüm. Sonra kendime yediremedim. Bunu okura saygısızlık addettim çünkü.

Ama inanım, dün bunaldığım kadar meslek hayatımda hiç bunalmamıştım.
Sinirlerim allak bullak oldu, kan beynime sıçradı...

Yukarıda yazılanlar tamamen okurların, emeklilerin isyan dolu sözleriydi...
Vatandaş açtı ağzını yumdu gözünü ve içini boşalttı. Sonra da özür diledi.

Kabul ettik, o sinirli kızgın sözlerden dolayı biz gerildik ama, madem ki insanımız konuşunca, bağırınca, beddua edince rahatlıyor, biz buna razıyız hep onlar için.

Bir de dikkatimizi çeken bir konu oldu; Bir kez daha anladık ki, bizim kadınımız, analarımız bacılarımız erkeklerden çok daha cesaretliymiş meğer.

Emekli maaşlarından yapılan kesintiler için gelen telefonların yüzde doksanı çünkü bayan okurlardan geldi. Erkeklerin bir kez daha pısırık ve korkak olduğu kanaatine vardık dünkü gün.

Hatta erkek okurlar isimlerini saklayıp telefonlarını görünmez numaradan yaparken, bayanların hiç buna tenezzül etmeden ismiyle cismiyle haykırışı karşısında şaşırmadık desek yalan olur...

İnancımız odur ki, hükümet bu kadar beddua karşısında çok fazla ayakta kalamayacaktır. Alınan tasarruf tedbirlerine ülke geneli destek verirken, hükümetin buna emeklilerden başlamasını biz sonun başlangıcı olarak değerlendiriyoruz.

Hükümet şimdi haklı iken haksız bir konuma düşmüştür kamuoyunun nezdinde... Ha keşke önce kendi maaşlarından kesinti yapsalar, sonra sadece emekillerden değil ülke genelinde herkesten eşit oranda kesinti yapsalardı en azından bu kadar beddua almayacak, moralleri de alt üst olmayacaktı.

Akdoğan TÜK'ün torpillileri!

Akdoğan'da bulunan TÜK depolarında yapılan istihdamların Yiğitler köyünden yapılması ve bunların geçici olduğu halde işlerine devam etmelerine bölge halkı büyük tepki gösteriyor.

Geçici işçi olarak istihdam edilen Ali Kesat, Ahmet Güçlühan ve Yılmaz Soykut isimli çalışanların torbalama işlerinde çalışmadığını ve aksine bunların kadrolanmak istendiğini iddia eden vatandaş Akdoğan sorumlusu Mustafa Coşkun'a da çeşitli suçlamalar getirerek, partizanlık yapmakla suçladılar.

Yine halen işçi olarak çalışan Ali Kesat'ın hellim üreticisi olduğu halde işe alınmasını ve kadrolanmak istenmesine tepki gösteren bölge halkı Kesat'ın mustafa Coşkun ile akrabalığı bulunduğunu ifade ettiler.

ÖSYM'nin KKTC hesapları inceleme altında!

ÖSYM'nin KKTC ofisinin hesaplarının Başbakanlık Denetleme Kurulu tarafından inceleme altna alındığı ve bu konudaki isteğin Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından talep edildiği söyleniyor.

ÖSYM KKTC ofsininin hesabında yıllardan beridir biriken paraların Ankara'ya merkeze gönderilmediği nedeniyle soruşturma başlatıldığı iddia ediliyor.

Okur Şikayeti:
"Vakıflar İdaresi utanmıyor mu?"

"Levent Bey,
Lefkoşa'da Vakıflar İdaresi'ne ait Büyük Han, her gün yüzlerce yabancı turistin ziyaret ettiği çok güzel tarihi bir mekanımız. Han içindeki restaurant otantik yerel mutfağı ile ilgi topluyor, her öğlen müşterilerinin tamamına yakını yine turistler.

Böyle bir mekanın tuvaletleri ise yüz karası, temizlik ve hijyene dikkat edilmemesi bir yana elinizi kurulayacağınız peçete dahi yok. Fakat kapıda ücret ödemeden geçen turistlere "abla , abi para, para" diye seslenip para toplayan iki gariban çocuk var..

Vakıflar İdaresi utanmamış ama ben utandığım için ne olduğunu anlamayan iki turistin parasını ödeyip çocuğu susturdum.. Bu manzaraya sebep olanların ikaz edilmesi için yardımınızı rica ederim..."
(Bir İşadamı)

K.T.Diyabet Derneği

10

Diyabet hastalığı konusunda ülke insanını bilinçlendirdiği için

Cratos Premium

9

Lösemi hastası çocuklara tatil imkanı sağladığı için

KTOEÖS

3

Öğretmenlerin haklarını korurken, öğrenci ve velilerin haklarını görmezlikten geldiği için

SILA 4

10

Kıbrıs Türk muziğine yıllardan beridir koydukları katkılardan dolayı

Yılmaz AĞAOĞLU

1

Sabah yürüyüşü yapan bir iş adamına silahıyla ateş açıp vatandaşın can güvenliğini tehdit ettiği için

Doktor sırrı…

Bir kadın ve bir erkek doktorun özel muayenehanesine giderek vizite ücretini öderler ve muayene olmak istediklerini söylerler.

Doktor; anlatın bakalım neyiniz var?

Adam; doktor bey, ben 15 yıllık evliyim fakat bugüne kadar karımı hiç mutlu edemedim. Sağlıklı bir cinsel ilişkimiz olmuyor.

Doktor çifte şöyle bir bakar ve masanın çekmecesinden çıkardığı bir tane hapı erkeğe uzatarak; "bunu yut ve arka odaya gidip deneyin."

Adam hapı alır ve yanındaki kadınla birlikte doktor muayenehanesinin arkasındaki odaya geçerek sağlıklı bir şekilde işini görür ve mutlu bir ifadeyle çıkarlar, doktora da teşekkür ederler.

Doktor çiftin mutluluğunu görünce dayanamaz ve; "Aslında bu bir doktor sırrı, söylenmez ama yine de ben size bir sır vereyim. Sizin hiç bir şeyiniz yok. Sadece psikolojik. Çünkü size verdiğim ilaç Aspirin'di."

Adam sırıtarak; "Doktor bey, ben de size bir sır vereyim mi? Bu kadın benim karım değil, yatacak yer bulamadık da

MESAJ KUTUSU

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları