KTHY'nin torpillileri!

Yayın Tarihi: 16/10/10 07:00
okuma süresi: 6 dak.
A- A A+

Allah artık olmayan KTHY'nin çalışanlarına kolaylıklar versin, sabırlar versin.
Kolay değil, yıllarca çalışacaksın, saçını ağartacaksın, hastalar olacaksın, sonunda kapının önüne koyulacaksın.

Bütün bunlar olurken de yine adeletsiz olacak, her zaman olduğu gibi hep birileri kollanacak ve buram buram partizanlık kokacak.

Bu şirketin helvasını yapanlar bir değil iki kere suçlu. Birincisi güzelim şirketin kapısına kilit vurdukları için, ikincisi de bunu yaparken bile adam gibi yapmayıp hiç de adil olmayan kararlarından dolayı.

KTHY artık bitti, gömüldü... Günahları boynuna. Ama şimdi çıksın birileri şuna cevap versinler;

Çalışanların yatırımları yaklaşık iki senedir yapılmıyor. Bundan sonra yapılacağı da mechul. Peki şimdi söyleyin bakalım, şirketin tasfiyesinin arifesinde bazı çalışanlara ayrıcalık niye?

Yüzlerce çalışanın sigorta ve ihtiyat sandığı yapılmazken; Bir gün önce, Ayça Ergin'in, Mehmet Küpelioğlu'nun, Osman Nalbantoğlu'nun, İldem Muslu'nun ve adını tesbit edemediğimiz bir kişinin daha yatırımları kimden gelen talimat üzerine yapıldı?

Bu çalışanların diğerlerinden ayrıcalığı nedir? Emri kim, hangi gerekçe ile vermiştir? Böyle bir ayrımcılık hangi hakka hukuka ve insanlığa sığmaktadır...

Ölenin arkasından konuşulmaz ama KTHY'nin arkasından daha çok konuşulacaktır! Başbakan İrsen Küçük, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Çavuşoğlu açıklasın.

Bunlar açıklanmadığı sürece tüm çalışanların ve halkın laneti üzerinizde olacaktır...

Duyuru
"Dernek merkezimize sahip çıkalım"

"Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun 13 yıldır çalışmalarımızı sürdürdüğümüz mekan olan Karakum'daki Fikret Özgün Eğitim Merkezi, (eski karakum ilkokul binası) Eğitim Bakanlığı tarafından elimizden alınıyor.

Bu nedenle sesimizi duyurmak için 20 Ekim Çarşamba akşamı saat 19:00'da bir toplantı düzenledik. O gece tüm basını ve Türk Sanat Müziği sevenleri okulumuza bekleriz..."
(Derviş BARBAROS)

Menülerden turistler de şikayetçi!

"Son günlerdeki Restorantlardaki fiyat istikrarsızlığı ile ilgili yazılarınızı okuyorum. Yiyecek ve İçecek işletmelerinin muhakkak surette fiyatların yazılı olduğu MENU kullanması gerekmektedir.

Hiçkimsenin yiyecek ve içecek fiyatını hesap anında öğrenmesi kabul edilecek bir durum değildir. Zaman zaman benzeri şikayetleri turistlerden de almaktayız.

Turizm için çok büyük özelliklerimiz olmasına rağmen maalisef ülkemizin kıymetini bilmiyoruz. Turizm sektöründe yer alan tüm kurumların sorunları önce ayrı ayrı ele alınarak sonra bütünlüklü olarak çözüme kavuşturulmalıdır.

Ulaşım, Konaklama, Seyahat Acenteleri, Turist Rehberleri, Restorantçılık, Kiralık Araba İşletmeleri gibi. Turizm'de başarı ve sorunların çözümü için sektörlerin Bakanlıkla yakın işbirliği şarttır..."
(Hasan KARLITAŞ-KITREB)

Saray'ın desteği İrsen Küçük'e!

11 Aralık'ta yapılacak olan UBP Olağan Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun genel başkan adaylarından İrsen Küçük'e destek vereceği belirtiliyor.

Saray kaynaklarından gelen bilgilere göre Eroğlu'nun UBP örgütlerinin çoğu ile temasta olduğu ve İrsen Küçük'e destek verilmesi talimatı verdiği ifade ediliyor.

Derviş ZAİM

Yönetmen

10

Kıbrıs Türkünü Altın Portakal Film Festivali'nde başarı ile temsil ettiği için

Serdar Denktaş

DP Genel Başkanı

9

İngiliz vatandaşı konutzedeleri temsilen eylem kararı alıp onlara sahip çıktığı için

Kuzey Kıbrıs Turkcell

8

Trafik Eğitim Parkı konusundaki büyük katkılarından dolayı

Ersin Tatar

Maliye Bakanı

6

RHA'ların kullanımı konusunda sıkı tedbirler aldığı için

Kimlik Dairesi

1

Gayri ciddi kimlik kartı hazırlayarak devletin saygınlığını düşürdüğü için

Kadının fendi…

Kadının biri kumsalda dolaşırken ayağına bir şey takılmış, eğilip bakmış bir lamba üzerindeki tozu eliyle temizlerken birden cin çıkmış.

—Dile benden ne dilersen? Fakat sen ne istersen kocana bin fazlasını vereceğim demiş.

Kadın heyecanla 1. dileğini söylemiş dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum demiş.

—Cin iyi düşün kocan da bu dünyanın en yakışıklısı olacak.

Kadın kendinden emin bir şekilde, evet, demiş.

Cin 2. dileğini sormuş. Kadın dünyanın en zengin kadını olmak istediğini söylemiş.

—Cin kadına şaşırarak, bak kocan senden daha zengin olacak, demiş.

Kadın gene kendinden çok emin bir şekilde, sen yap, demiş.

Cin 3. ve son istediğini sormuş kadına

Kadın: Bana bir kalp krizi öldürmeyecek derecede.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Levent ÖZADAM yazıları