Dünyayı yönetenlerin inancı

Yayın Tarihi: 09/11/13 12:53
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+
Son yıllarda yazılan ve önemli belgelere dayanan bilimsel kitaplar, ortada duran küresel bir komployu artık gözler önüne sermektedir. Özellikle Avrupa ve ABD'de yayınlanan kitaplarda dünyamızı yöneten başta Illuminati olmak üzere gizli örgütlerin birçok yönü ortaya çıkartılmıştır. Konuyu derinlemesine incelerseniz ve yazılan bu kitaplara bakarsanız dünyayı yöneten bu gizli örgütleri birbiriyle bağlayan "şeytani" bir ortaklığın olduğunu görürsünüz.

Burada yazılanlar bir paranoyanın veya korkunun ürünü değildir. Bu büyük gizli ve küresel ölçekteki büyük komployu anlayabilmek için onları yönlendiren gücü öğrenerek anlayabilirsiniz.

Washington şehrinin planlarına baktığınızda beşgenlerle karşılaşırsınız. Bu şehir planında iki önemli beşgen vardır. Biri hükümet meclisi binasına, diğeri ise Beyaz Saray'a dönüktür. ABD'yi kuran Masonlar'ın belli bir şekle göre yaptığı bu binalar sanki de bir gizli örgüt tapınağını andırmaktadır.

ABD'nin kurucusu ve ilk başkanı olan George Washington'un devlet tarafından yaptırılan İtalya'da yaptırılan özel heykeline bakacak olursanız çok şaşırmanız gerekecektir. Çünkü bu heykelde Amerika'nın ilk başkanı bel üstü çıplak, üzerindeki örtüyle bir kolu yukarı ve bir kolu aşağıyı gösterir şekildedir. Kadim bir tasvir olan bu heykel, negatif gücün toplamı anlamında kullanılan ve Templer Şövalyeleri'nin (Tapınak Şövalyeleri) tapındığı Baphomet sembolünün ta kendisidir. George Washington kasten ve dünyaya bir mesaj vermek için bu şekilde tasvir edilmiştir. Peki nedir o mesaj:

"Dünyamızı yöneten insanlar satanisttir"

Peki ama niye bu gizli örgütler Tanrı yerine Şeytan'a tapmayı seçiyorlar? Bunlar Şeytan (Lucifer) ile bir anlaşma yapmış olan insanlar mıdır? Evet öyledir.

Şeytanla yapılan bu anlaşma karşılıklıdır. Lucifer'e tapınmada hem hislere ,hem cinselliğe hemde akla hitap eden bir keyif ve tatminin olduğunu öğreniyorsunuz.Bu çok özgün bir keyif yaratılıyor.

Yani biz onlardan korkarken, onlar kutsal yazıtlarımız ve gerçek kutsal Tanrı'mızdan dehşet duyuyorlar. Yani onların en rahat şekilde güçlü varolabilmeleri için hayatımızda kutsal olan her şeyi kaldırmaları gerekir. İşte yaratılan Yeni Dünya Düzeni de buna hizmet etmektedir. İslamofobi, Papalar'ın pedofil mesleleri gibi üretilen olgular sayesinde dini kurumlara karşı şüphenin artmasına insan ile din arasındaki bağın kopmasına yönelik icraatların bu yüzyılda artış göstermesi bir rastlantı değildir?

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Erçin ŞAHMARAN yazıları