Talat'a tek destek Benli'den!

Yayın Tarihi: 28/12/10 07:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat hepimizin de bildiği gibi Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın çözümden uzak tutumunun ardından hem Kıbrıs Türk Halkı için hem de KKTC'nin prestiji anlamında ciddi katkılar yapmıştır ülkeye.

Son seçimlerde Sn Talat iki köklü partinin oylarının karşısında sadece 300-400 oyla seçimi kaybetmiştir; bunu herhalde bilmeyenimiz yok.

Sn Talat'a seçimlerin ardından "oh kurtulduk" diyen UBP'liler olmuştur buna eminim çünkü bazı UBP-DP'lilerin amacı Sn Eroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesiydi ancak yine bazı UBP ile DP'lilerde Sn Talat'a destek verdi.

Neyse bu konuyu çok uzatacak değilim; Sn Talat'a UBP Hükümeti gerekli ofisi ve çalışma ekibini vermedi, tabii ki bu Sn Talat'ın değerini düşürmese de Hükümetin kendisine değer vermediğinin bir göstergesi.

Ancak ister istemez İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat bu süreci beklemeye aldı ve tüm görüşmelerini ve çalışmalarını evinde yaptı.

CTP'den hala neden İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat'a sahip çıkılmadığını doğrusu merak ediyorum.

Evet CTP Genel Başkanı Ferdi Soyer çıktığı programlarda bu konuda UBP Hükümetini eleştiriyor eleştirmesine de bunun dışında ne yapıldı?

Ben söyleyim hiçbir şey …

KAYALP VE AYGIN SESSİZ KALDI

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat'a ofis açma konusunda diğer sekiz belediyenin de desteğini aldığını açıkladı bana ancak neden bu göreve Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ile Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp'te öne çıkarak aleni destek vermediler.

Özellikle Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın hemen yanı başında yaşamakta olan Sn Talat'a neden Girne'de bir ofis açmadı da bu işi yapma sadece Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli'ye kaldı?

TALAT DERHAL CTP'YE DÖNMELİ

Bakınız beyler yazdığım bu yazıdan dolayı bana kızanlar olabilir ancak ben Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aleni olarak İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat'ı destekledim bunu çekinmeden yaptım.

Yeniden aday olsun yeniden çekinmeden ve korkmadan desteklerim.

Bu destek süresince birçok makam ve mevkiyi geri teptiğimi ve birçok tehditle burun buruna kaldığımı da bir ben bilirim bir de Allah.

Ama dediğim gibi bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri olsun buradan tereddüt etmeden açıklıyorum İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat'ı desteklerim.

Çünkü çözüm alanında bu ülkenin önünü açacak tek Lider benim için Talat'tır.

Peki İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat'ın ofis sıkıntısının sürdüğü bu günlerde CTP neden hiçbir şey yapmadı ya da yetersiz kaldı?

Talat gitti Allah Kerim gözüyle mi bakılıyor sürece?

Vizyon değişikliği nerede ya gerekli istifalar nerede?

Bu halkın CTP'yi bir alternatif olarak görmesi isteniliyorsa bence İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat derhal partisine dönmeli ve ipleri eline almalıdır.

Değişim günü geldiğinde yapılmazsa toplum usanmışlığa ve inançsızlığa iter kendi kendini.

Ve toplum inanmadığı, git dediği siyasilere bir daha oy vermez.

Bunu kimse aklından çıkarmasın..

TALAT'A MESAJ

İkinci Cumhurbaşkanı M. Ali Talat eğer doğup büyüdüğü ve onu topluma hizmet yapma fırsatı tanıyan Cumhuriyetçi Türk Partisi'ne eğer biraz vefası varsa CTP'ye geri döner ve yürütmeye yeniden aday olur.

Bu halk bunu hak etmiyor mu Sn Talat?

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Gökhan ALTINER yazıları