Kazıklanmaktan kurtulduk, hayırlısı olsun...

Yayın Tarihi: 29/12/10 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Başbakan İrsen Küçük ile Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı önceki gün gittikleri Ankara'da çeşitli ziyaretler yaptılar ve Türkiye'de Turizmde KKTC yılı ilan ettiler.

Ara sıra güzel şeylerde oluyor diyor insan bu olayı takip ettiğinde.

Bunu kesinlikle eleştirmiyorum kimsenin aklına yanlış bir şey gelmesin, gelmesinde eksik bir şeyler var onu da kaçırmayalım.

Bilindiği gibi KTHY'nin batmasının ardından yüzlerce mağdur olan insanımızın yanı sıra Türkiye'den buraya uçuş yapan diğer hava yolları akbaba gibi çöktü Kıbrıs Türk Halkının üzerine.

Oldukça kısa mesafeler için fahiş fiyatlar almaya başladılar insanlardan ve bu hala devam ediyor. İngiltere'ye gitmek neredeyse İtalya da üç günlüğüne tatil yapmakla eş değer oldu.

Tüm bunlar yaşanırken Türkiye'de bizler turizmde KKTC yılını ilan ettik Ankara'dan. KKTC'nin kendine ait bir havayolu şirketi yok, hani söz sahibi, olduğu.

Ben Atlas jette çok gördüm aynı koltuğun birden fazla kişiye tahsis edildiğini, evet şaka gibi geliyor ama işte bu kadar gerçek.

Başbakanın ya da herhangi bir bakanın başka bir business yolcusuna verildiğine çok tanık oldum.

Yani uluslar arası uçuş kurallarını bir kenara bırakın paranızla rezil ediyorlar insanı.

Ya diğer havayollarına ne demeli fahiş fiyatlara uçmaktan çekinmiyorlar.

Bir kere düştük ya vurun kahpeye!!!

Kıbrıs Genç TV'deki programımda dün sabah sevgili kardeşim Ekonomist Mehmet Saydam konuğumdu.

Çok fazla cevaplamak istemedi yeni havayolları ile ilgili sorularımı ancak konuşmalarından öyle anladım ki Yeni Havayollarının kuruluşu zorda ve sıkıntılı bir süreçte devam ediyordu ancak dün akşam saatlerinde güzel haberler geldi ve dostum Mehmet Saydam ile Ulaştırma Bakanı Ersan Saner Yeni Havayolu'nun % 60'lık hissesi tamamlandı ve Perşembe günü Yeni Havayolu kuruluyor.

Artık yabancı havayollarının bizi kazıklamasından kurtulduk desenize.

Yeni Havayolu'nun mart ayında uçması bekleniyor, böylelikle artık daha uygun fiyatlara uçak bileti bulabileceğiz ve başka hava yollarına muhtaç olmayacağız.

Umarım iyi ve kaliteli uçaklar kiralanır ve güvenli uçuşlar yapılır.

Tüm Kıbrıs ve Türkiye Halkı yeni kurulacak havayolunu desteklemeli ve güçlendirmelidir.

Beyler bu hava yolu güçlendikçe yerli istihdamı artıracak ve bizleri ellere muhtaç olmaktan kurtaracak.

Haydi hayırlısı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.