CTP'nin BG'si nerede?

Yayın Tarihi: 25/01/11 07:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

Siyaset her ne kadar tatsız devam etse de bir gerçek var ülkemizde olan siyasi partiler belli ve bu siyasi partilerle yolumuza devam edeceğiz.

28 Ocak mitingi yaklaşa dursun dün yaptığım birkaç telefon bağlantısında mitinge destek verecek siyasi partiler ile sendikal platform arasında küçük pürüzler yaşansa dahi miting günü için hazırlıklar tam hızla devam ediyor.

28 Ocak mitinginin yalnızca ekonomik pakete karşı yapılan bir miting olmadığını ve bir var oluş mitingi olduğunu hepimiz biliyoruz.

CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Kadri Fellahoğlu ile dün uzun bir sohbet yapma fırsatı buldum; oldukça samimi bir havada geçti sohbetimiz ve Sn Fellahoğlu hem kendisi ile hem de CTP-BG ile ilgili samimi özeleştiriler yapmaktan kaçınmadı.

CTP-BG'nin olması gerektiği yerde olmadığını ve yeniden alternatif olması gerektiğini düşüncemi kendisine ilettiğimde "CTP hükümet olduğu dönemlerde çeşitli yanlışlara düştü ve hatalar yaptı, örgütlerde de dağınıklık yaşadı çünkü ilk adam akıllı Hükümet etme dönemiydi ancak CTP yaptığı hatalrdan ders çıkarmasını bildi ve bugünkü haliyle bile şu an UBP'ye alternatiftir. Kendi kendini yenileme ve güncelleme zorunluluğu vardır her bireyin ve kurumun" dedi ve devam ettik konuşmaya.

Kadri Fellahoğlu'nu iyi tanırım olduğu gibidir yani CTP-BG'nin aynası olabilecek kimlikte bir siyasetçidir, efendiliğinden kimse şüphe duyamaz.

Sorularıma yanıt verirken her ne kadar açık sözlü olsa da kelimeleri seçerek kullanması dikkatimden kaçmadı.

Aslında sorum CTP-BG partiyi taşıyacak bir ekibe mi emanet şu an?

Yani değer verilmesi gereken insanlara gereken değer veriliyor mu?

Sn Fellahoğlu'nun cevabı "verilmelidir verilecektir de" oldu.

Uzun uzadıya bir sohbetin ardından bir şeyi sormayı unuttuğumu fark ettim "BİRLEŞİK GÜÇLER NEREDE?"

Evet bu soruyu sormayı unutmuştum.

Benim bir gazeteci nasıl olur da böyle bir önemli soruyu unutur diye hayıflandım sonrası.

Sahi BG'ye ne oldu.

CTP'nin ciddi bir oy almasında önemli etken olan ve son seçimlerin ardından sadece Özdil Nami ile Dr Sibel Siber'in sandıktan çıkabildiği BG nerede?

Bilen var mı?

Şubat ayında CTP siyasi vizyon yenileyecek ve halkın karşısına yeni bir manifesto ile çıkacak ve her ne kadar başkanlık yarışı yaşanacak olsa dahi Genel başkan Ferdi Soyer'in aday olacağını ve kuvvetle muhtemel kazanacağını hepimiz biliyoruz.

Ancak CTP bir şeyleri eksik bırakarak yoluna devam ediyor Birleşik Güçleri.

Yanılıyor muyum eğer yanılıyorsam CTP değil Birleşik Güçler bir yerden ses versin duyayım, yoksa CTP artık Birleşik Güçlere önem vermiyor mu?

Geçtiğimiz Cuma Sn Özdil Nami bende konuktu inanın ki Partiye üye olmadığını bilmiyordum, sanırım Dr Sibel Siber de üye değil.

E birileri bu insanları tutup bu değerleri neden partiye kazandırmıyor diye sormak geliyor içinizden.

Yoksa Birleşik Güçler'in ses vermemesi gücendiklerinden dolayı mı?!

13. MAAŞLAR AY SONU ÖDENİYOR..

Bu arada sabırsızlıkla beklenen 13. maaşlar Ocak ayı sonunda normal maaşlarla birlikte ödeniyor.

Nereden mi duydum; duymam gereken yerden…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.